opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Forloren pindsvin

Forloren pindsvin

Forloren pindsvin
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(441)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Forloren pindsvin
61.577
Visninger
935
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 12.09.2015 Forloren pindsvin var dagens opskrift den 12.09.2015



LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
500 g. hakket kalv og flæsk
1½ dl. Rasp
1½ dl. Mælk
1 æg
1 finthakket løg
1 pakke cocktailpølser eller 2-3 wienerpølser skåret i samme længde
Salt og peber

Hvis du ønsker sovs:
2 dl mælk
2 dl bouillon
2 tsk. Maizena
½ spsk. Ribsgele
Salt og peber
Evt. fløde
Kulør


SÅDAN GØR DU
Kødet røres med rasp, mælk, æg salt, peber og det finthakkede løg.
Farsen formes til et brød, som lægges i en lille bradepande eller ildfast fad.
Pølserne stikkes ned i farsen med passende mellemrum så de stikker halvt op.
Brunes i ovnen ca. 15 min. ved 225° (alm. ovn).
Varmen sænkes til 160°.
Hvis du vil lave brun sovs til skal du nu hælde bouillon og mælk ved.
”Pindsvinet” steger i ca. ½ time.
Skyen hældes fra og sies. Jævnes med maizena, smages til med salt og peber og tilsættes evt. fløde og kulør.
SERVERING
Skær ”pindsvinet” i skiver og server med kogte kartofler i sovseversionen eller server med en god salat eller ovnstegte kartofler eller ja, hvad du har lyst til. Børn plejer at være vilde med denne ret, men den smager også godt som voksen :-)
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Forloren pindsvin med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Forloren pindsvin, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Grillspyd     Helstegt grillet oksefilet     Grillet jomfruhummerhaler     sprængt kylling med peberrodssovs.     Grillet vildt dyrekølle     Gulerodskage (Rå)     Raclette med det hele     Grillet kyllingefilet, saftigt og nemt     Frisk pasta med laks og flødesovs     Røræg i ovn     Verdens bedst grillede oksemørbrad     Helstegt Oksestriploin     Græsk rejetærte     Svampet kanelkage     Grillet kyllingefilet     Fersken suppe (den er genial)     Morgenbirkes - fryseegnede     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Kanelsnegle kagemand     Hurtig boller (skal ikke hæve)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]