opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Gulerodskage- Deluxe

Gulerodskage- Deluxe

Gulerodskage- Deluxe
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(494)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Gulerodskage- Deluxe
108.996
Visninger
2.509
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

var dagens opskrift 07.07.2020 Gulerodskage- Deluxe var dagens opskrift den 07.07.2020



LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
3 øko. æg
3½ dl. brunfarin el. rørsukker
250g blødt smør
1 dl. groft hakkede valnødder
1 dl. groft hakkede mandler
1 dl. rosiner
1½ tsk. natron
1½ tsk. bagepulver
½ tsk. salt
1½ tsk stødt kardemomme
1 tsk. stødt nelliker
1 tsk. vanillesukker
1 spsk. stødt kanel
4 dl. øko. hvedemel
4 dl. (4 store) fint revne øko. gulerødder

Glasur:
200g flormelis
200g smeltet afkølet smør
200g flødeost (Philadelphia)
saft og revet skal af en øko. citron
2 tsk. vanillesukker el. kornene fra en stang vanille.



SÅDAN GØR DU
Pisk æg og sukker hvidt. Pisk herefter det bløde smør i og tilsæt valnødder, mandler, rosiner, salt, kardemomme, kanel, nelliker og vanille. Bland natron og bagepulveret med melet og sigt det i. pisk ved laveste hastighed til det er rørt ud og pisk derefter gulerødder i på samme måde. Smør en lille bradepande eller springform med smør og hæld dejen i. Bag kagen ved 200 grader (varmluftovn) i 30-35 min. dæk evt. kagen til efter halvdelen af tiden, så den ikke bliver for mørk. Tjek med en strikkepind, om den er færdig. Køl kagen af inden, du smører glasur på.

Pisk den afkølede smør med flormelis og flødeost til en ensartet masse. Tilsæt herefter citronsaft og revet skal samt vanille og pisk igen. Smør glasuren på og lad gerne kage stå i køleskab til næste dag. Pynt kagen lige inden servering.
SERVERING
Pynt: med enten citronmelisseblade, revet citron skal eller tynde gulerodsstrimler
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
Katrine A.
01.11.2012, 22:45
Er det også sådan en kage man kalder Amerikansk Gulerodskage? (American Carrot Cake)
 
Denne gode opskrift på Gulerodskage- Deluxe med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Gulerodskage- Deluxe, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
sæson lige nu
Laksesæson - find inspiration på lækre opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mums Risotto :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Original English Cupcakes     Bedstefars skæg (fedtreduceret)     Pandekager med olivenolie     Kinesisk kylling chop suey     Grillet vildt dyrekølle     Oste sovs     Halloween kage kirkegård     gammel Estrup gryde     Helstegt grillet oksefilet     Hyldebærpocherede pære i hvid chokolade med kokos     Beskøjter     Marcipan kokoskugler med rom - julekonfekt     Snyde-Mini pølsehorn til madpakken     Kransekagestykker     Rugbrød med tørgær     Studenter-spaghetti     Vinbladsdolmer.     Helstegt Oksestriploin     Græske kartofler     Røræg i ovn     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]