opskrifter
Søg i 12.573 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Chicken Tikka Masala

Chicken Tikka Masala

Chicken Tikka Masala
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(252)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
79.451
Visninger
1.691
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
TIL SOVSEN:
Jordnøddeolie
1 stort løg
2 friske grønne chilier
1 "stykke ingefær, skrællet
3 fed hvidløg
½ tsk. rødt chilipulver
1 tsk. gurkemeje
2 tsk. Garam Masala
1 spsk. blød brun sukker
1 spsk. Tomatpuré
400g hakkede tomater dåse
600 g. udbenet kyllingebryst
10 tørret karry blade
4-6 spsk. yoghurt naturel
håndfuld frisk koriander blade

TIL RIS:
400g basmati ris
600ml koldt vand
salt og peber
3 kardemomme bælg let knust
2 stjerneanis


SÅDAN GØR DU
Hvordan man laver Tikka Masala:

1. Varme to spiseskefulde af jordnøddeolie på en pande. Skiv løg og steg dem i olien. I mellemtiden fjern frø og Hak chilien, Hak ingefær og put dem på en varm pande, knus hvidløg i og lad stege i 2-3 minutter for at blødgøre.

2. Tilsæt chili pulver, gurkemeje, Garam Masala og sukker og steg i 1-2 minutter. Tilføj tomatpuré og hakkede tomater til panden og give dem mulighed for at koge i nogle minutter.

3. Overfør sauce til en foodprocessor og blend.

4. Tilføj en spiseskefuld af fersk jordnøddeolie i panden og steg kylling stykkerne indtil let farvet. Held sovsen på panden og til-sæt karry blade. Småkoge forsigtigt i 10 minutter eller indtil kyllingen er kogt igennem.

5. Placer ris i en kasserolle, tilføje det kolde vand og krydres med salt og peber. Let knuse kardemomme bælg med fingrene og til-føj stjerneanis. Dæk med låg og koge i 10 minutter. Fjern fra var-men og lade risene dampe i yderligere 5 minutter. Fjern kardemomme og stjerneanis.

6. Tilsæt yoghurt sammen med halvdelen af den hakkede koriander. Serveres med dampede ris og garniture med resterende koriander.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
Lena Dejbjerg
20.03.2011, 09:26
Kantarell den er nu god nok..!! Karryblade er næsten uundværlige i nogle asiatiske køkkener. Her er en beskrivelse jeg fandt på nettet: Kari phulia eller nim-blade Karrybladtræet vokser i tropiske eller subtropiske områder. Det forekommer enten i vild tilstand eller som almindeligt havetræ i det sydlige Indien eller Malaysia. Karryblade har en varm og tiltalende duft og afgiver en fin krydret smag til de retter, de tilsættes. Almindelig brugt i asiatisk madlavning, hele eller knuste, til krydring af curries, krydrede kød- og fiskeretter, grøntsager, chutneys, pickles og relishes

Kantarell
18.03.2011, 09:39
karry som blade? hvor vokser denne sjove plante? det må være en skrivefejl - skal det være 10 tsk. carry? hilsen Kantarell


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Chicken Tikka Masala opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Chicken Tikka Masala fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Chicken Tikka Masala, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Tid til at bage småkagerne til juleaften
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Nye og klassiske opskrifter til en god juleaften - fx. brunede kartofler med skræl
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Havregrynskugler med mørk farin     Sennepssild     Gulerodskage (Rå)     Kranskageglasur/pynteglasur     Børnenes kokoskugler     Nøddestuvet rosenkål:     Nissekræs     Raclette med det hele     Dadler med bacon     pommes anna     Syltede valnødder     æbleskiver med gær     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Andebryst i ovn til mange     Fyldt kalkunbryst II     Oldes Kokoskranse     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Farmors Korendekager     Kokos/nødde Muffins     Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]