opskrifter
Søg i 12.590 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Chicken Tikka Masala

Chicken Tikka Masala

Chicken Tikka Masala
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(252)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
80.330
Visninger
1.697
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
TIL SOVSEN:
Jordnøddeolie
1 stort løg
2 friske grønne chilier
1 "stykke ingefær, skrællet
3 fed hvidløg
½ tsk. rødt chilipulver
1 tsk. gurkemeje
2 tsk. Garam Masala
1 spsk. blød brun sukker
1 spsk. Tomatpuré
400g hakkede tomater dåse
600 g. udbenet kyllingebryst
10 tørret karry blade
4-6 spsk. yoghurt naturel
håndfuld frisk koriander blade

TIL RIS:
400g basmati ris
600ml koldt vand
salt og peber
3 kardemomme bælg let knust
2 stjerneanis


SÅDAN GØR DU
Hvordan man laver Tikka Masala:

1. Varme to spiseskefulde af jordnøddeolie på en pande. Skiv løg og steg dem i olien. I mellemtiden fjern frø og Hak chilien, Hak ingefær og put dem på en varm pande, knus hvidløg i og lad stege i 2-3 minutter for at blødgøre.

2. Tilsæt chili pulver, gurkemeje, Garam Masala og sukker og steg i 1-2 minutter. Tilføj tomatpuré og hakkede tomater til panden og give dem mulighed for at koge i nogle minutter.

3. Overfør sauce til en foodprocessor og blend.

4. Tilføj en spiseskefuld af fersk jordnøddeolie i panden og steg kylling stykkerne indtil let farvet. Held sovsen på panden og til-sæt karry blade. Småkoge forsigtigt i 10 minutter eller indtil kyllingen er kogt igennem.

5. Placer ris i en kasserolle, tilføje det kolde vand og krydres med salt og peber. Let knuse kardemomme bælg med fingrene og til-føj stjerneanis. Dæk med låg og koge i 10 minutter. Fjern fra var-men og lade risene dampe i yderligere 5 minutter. Fjern kardemomme og stjerneanis.

6. Tilsæt yoghurt sammen med halvdelen af den hakkede koriander. Serveres med dampede ris og garniture med resterende koriander.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
Lena Dejbjerg
20.03.2011, 09:26
Kantarell den er nu god nok..!! Karryblade er næsten uundværlige i nogle asiatiske køkkener. Her er en beskrivelse jeg fandt på nettet: Kari phulia eller nim-blade Karrybladtræet vokser i tropiske eller subtropiske områder. Det forekommer enten i vild tilstand eller som almindeligt havetræ i det sydlige Indien eller Malaysia. Karryblade har en varm og tiltalende duft og afgiver en fin krydret smag til de retter, de tilsættes. Almindelig brugt i asiatisk madlavning, hele eller knuste, til krydring af curries, krydrede kød- og fiskeretter, grøntsager, chutneys, pickles og relishes

Kantarell
18.03.2011, 09:39
karry som blade? hvor vokser denne sjove plante? det må være en skrivefejl - skal det være 10 tsk. carry? hilsen Kantarell
 
Denne gode opskrift på Chicken Tikka Masala fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Chicken Tikka Masala, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Fersken suppe (den er genial)     Svampet kanelkage     Røræg i ovn     Kogning af majs     Frisk pasta med laks og flødesovs     Blommetrifli     Hjemmelavet modellervoks     Bedstemor Ands æbletærte II     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Nemme pølsehorn     Helstegt Oksestriploin     Pirogger med oksekød     Pasta Cabonara uden æg     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     gammel Estrup gryde     Ægte indianer-røv     irsk stuvning med svinekød     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]