opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Tunmousse

Tunmousse

Tunmousse
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(552)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tunmousse
211.674
Visninger
6.059
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 03.01.2019 Tunmousse var dagens opskrift den 03.01.2019

DU SKAL BRUGE
4 ds. tun i vand
3 dl fløde
3 dl cremefraiche
1 ml. str. løg
10 blade husblas
saft af 2 citroner
ca. 150 g. rød rogn/kaviar
salt & peber

100 g. rejer til topping

Icebergsalat til bund
Citroner, cherrytomater, rejer, agurk til pynt


PRØV OGSÅ…


SÅDAN GØR DU
Læg husblasen i blød i koldt vand i 5 min.

Hæld væden fra tunen og mos den let i en skål.
Pisk fløden stiv. Riv løget fint.
Bland så tunen med cremefraiche, flødeskum, løg og lidt salt og peber, samt det meste af den røde rogn. Husk at tage lidt fra til pynt.

Pres saften fra citronerne og kom det i en gryde. Varm op, og tilsæt husblas. Rør rundt til husblasen er helt smeltet uden tråde.

Bland så citron og husblas blandingen i tun massen og rør godt rundt. Smag evt. til med ekstra salt og peber.

Smør en springform med smør og kom massen heri.
Stilles i køleskabet hvor det skal stå mindst 4 timer før servering.
SERVERING
Hak icebergsalaten og fordel den ud på et stort fad. Vend så forsigtigt tunmoussen ud herpå. Pynt med rejer, rogn, citron og halve cherrytomater. Evt. agurk. Spises med lune flutes eller grovbrød.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Tunmousse med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Tunmousse , kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til kør selv ferien
Om man enten skal på en lang eller kort køretur i bil, tog eller sejltur med færge så er det rart at have lidt mad og drikke med. Her er lidt forslag til hvad man kan lave og tage med på tur Forslag til basis mad og drikke: vand, vandmelon, frugt, gulerødder, brikjuice, nøddemix, rosiner, peberfrugt, rugbrød, boller, minimajs, tun, makrel, mayonnaise, dadler, kiks, abrikoser, frugtbar, små indpakket spegepølser, agurk. Obligatorisk: Køletaske, skraldeposer og vådservietter Evt. Salt og peber Aktiviteter til børn: Tælle bilfarver, Hvem ser først 5 gange X bilmærke, loftskærm med film, musik fra alle parter, bøger, tegneudstyr, telefon, tablet, bærbar, kort, materiale om hvor man skal hen.
Se opskrifter her
hvid streg
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Frugttærte med merengs og bær     Grillspyd     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Nemme pølsehorn     Svampet kanelkage     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Frisk pasta med laks og flødesovs     Helstegt grillet oksefilet     Grillet vildt dyrekølle     Gulerodskage (Rå)     Sunde chokoladekiks     Kanelsnegle kagemand     Dadler med lakridspulver     Kogning af majs     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Den bedste Kylling i Karry!     Grønne asparges med bacon     pasta med Agurk     Madbrød med rosmarin     Tunmousse      


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]