opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Tunmousse

Tunmousse

Tunmousse
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(561)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tunmousse
247.836
Visninger
6.264
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 17.01.2020 Tunmousse var dagens opskrift den 17.01.2020



FÅ 21% RABAT på køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset (brug kode: maduni21)
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Til Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
4 ds. tun i vand
3 dl fløde
3 dl cremefraiche
1 ml. str. løg
10 blade husblas
saft af 2 citroner
ca. 150 g. rød rogn/kaviar
salt & peber

100 g. rejer til topping

Icebergsalat til bund
Citroner, cherrytomater, rejer, agurk til pynt


PRØV OGSÅ…


SÅDAN GØR DU
Læg husblasen i blød i koldt vand i 5 min.

Hæld væden fra tunen og mos den let i en skål.
Pisk fløden stiv. Riv løget fint.
Bland så tunen med cremefraiche, flødeskum, løg og lidt salt og peber, samt det meste af den røde rogn. Husk at tage lidt fra til pynt.

Pres saften fra citronerne og kom det i en gryde. Varm op, og tilsæt husblas. Rør rundt til husblasen er helt smeltet uden tråde.

Bland så citron og husblas blandingen i tun massen og rør godt rundt. Smag evt. til med ekstra salt og peber.

Smør en springform med smør og kom massen heri.
Stilles i køleskabet hvor det skal stå mindst 4 timer før servering.
SERVERING
Hak icebergsalaten og fordel den ud på et stort fad. Vend så forsigtigt tunmoussen ud herpå. Pynt med rejer, rogn, citron og halve cherrytomater. Evt. agurk. Spises med lune flutes eller grovbrød.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Tunmousse med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Tunmousse , kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Fersken suppe (den er genial)     Raclette med det hele     Bedstemor Ands æbletærte II     Suppekuren     Frisk pasta med laks og flødesovs     Spinatwrap med laks, avocado og cream cheese (Low carb)     Omelet m. skinke og ost     Fondue     Oste sovs     irsk stuvning med svinekød     Trylledej (ikke spiseligt)     Nemme pølsehorn     Svampet kanelkage     Den bedste ungarske gullasch     Gulerodskage (Rå)     Røræg i ovn     hurtig mad som er fedtfattig     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Hjemmelavet modellervoks     Nemme flûtes     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]