opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Indbagt Hamburgryg med Rosenkålsalat

Indbagt Hamburgryg med Rosenkålsalat

Indbagt Hamburgryg med Rosenkålsalat
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(99)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
12.937
Visninger
280
Print
transparent billede
Kategori
til personer
til 6
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
Ca 1 kg Hamburgryg
200 g flødeost med urter
3 plader tærtedej
æg til pensling

Rosenkålssalat:
500 g rensede rosenkål (evt. ½ pose rosenkål fra Luxusgrønt)
½ dl olivenolie
½ dl citronsaft
salt, peber
3-4 røde æbler
250 g små, stenfri druer
50 g grofthakket valnødder


SÅDAN GØR DU
Kog hamburgryggen 45 min og træk nettet af.
Smør hamburgryggen med flødeost.
Rul tærtedejen ud til dobbelt størrelse og pak hamburgryggen pænt ind i tærtedejen.
Pensl med sammenpisket æg og bag den ved 200 grader i ca 25-30 min.
Halver rosenkålene (de største i kvarte) og giv dem et hurtigt opkog i letsaltet vand. Skyl godt i koldt vand.
Pisk olivenolie, citronsaft, salt og peber sammen.
Skær æblerne i tern (med skræl) og vend dem straks i marinaden sammen med rosenkål, vindruer og valnødder.
Lad salaten trække mindst 1 time inden servering.
SERVERING
Tilbehør: kogte kartofler. Da der ikke er sovs til retten, har vi prøvet med Knorr's Bretagnesause, der er en mild paprikasauce.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Indbagt Hamburgryg med Rosenkålsalat fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Indbagt Hamburgryg med Rosenkålsalat, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Havredrik     Raclette med det hele     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fersken suppe (den er genial)     Hjemmelavet varmrøget laks     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     LCHF boller (cloud bread)     Suppekuren     Nemme pølsehorn     Omelet m. skinke og ost     Gulerodskage (Rå)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Svampet kanelkage     Trylledej (ikke spiseligt)     Tyske pandekager     Oste sovs     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Færøsk æblekage     Chokoladekage på 5 min. i en kop     Pasta Cabonara uden æg     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]