opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Indbagt Hamburgryg med Rosenkålsalat

Indbagt Hamburgryg med Rosenkålsalat

Indbagt Hamburgryg med Rosenkålsalat
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(99)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
11.924
Visninger
272
Print
transparent billede
Kategori
til personer
til 6
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Ca 1 kg Hamburgryg
200 g flødeost med urter
3 plader tærtedej
æg til pensling

Rosenkålssalat:
500 g rensede rosenkål (evt. ½ pose rosenkål fra Luxusgrønt)
½ dl olivenolie
½ dl citronsaft
salt, peber
3-4 røde æbler
250 g små, stenfri druer
50 g grofthakket valnødder


SÅDAN GØR DU
Kog hamburgryggen 45 min og træk nettet af.
Smør hamburgryggen med flødeost.
Rul tærtedejen ud til dobbelt størrelse og pak hamburgryggen pænt ind i tærtedejen.
Pensl med sammenpisket æg og bag den ved 200 grader i ca 25-30 min.
Halver rosenkålene (de største i kvarte) og giv dem et hurtigt opkog i letsaltet vand. Skyl godt i koldt vand.
Pisk olivenolie, citronsaft, salt og peber sammen.
Skær æblerne i tern (med skræl) og vend dem straks i marinaden sammen med rosenkål, vindruer og valnødder.
Lad salaten trække mindst 1 time inden servering.
SERVERING
Tilbehør: kogte kartofler. Da der ikke er sovs til retten, har vi prøvet med Knorr's Bretagnesause, der er en mild paprikasauce.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Indbagt Hamburgryg med Rosenkålsalat fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Indbagt Hamburgryg med Rosenkålsalat, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Halloween er oprindeligt en gammel keltisk tradition som markerer afslutningen på sommeren, halloween finder sted hvert år den 31 okt. Kelterne brugte halloween til at takke for høsten ved at ofre mad til guderne, alt maden som skulle ofres blev indsamlet ved at folk gik fra dør til dør og bad om mad til guderne. Alt det mad man havde samlet ind blev om aften brændt på et stort bål altså ofret til guderne. Bålet holdte også onde ånder (eks. Hekse, genfærd) væk som ifølge folketroen var ude på denne aften. Så bliv allerede nu klar til Halloween
Se opskrifter her
hvid streg
I dag er det brunsvigerens Dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Fersken suppe (den er genial)     Kvædemarmelade     Klamme fingre     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Brownie med saltkaramel midte     Rødvins glace/sauce     Trylledej (ikke spiseligt)     Hjemmelavet modellervoks     Frisk pasta med laks og flødesovs     Spagetti carbonara     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Raclette med det hele     Nemme pølsehorn     Mælkesnitter     Halloween kage kirkegård     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Kanelsnegle kagemand     Porrer i fad med oksekød     Fondue     Mornay sauce     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]