Start med at rive gulerod og hvidløg. Løg og peberfrugt finhakkes.
Herefter hælder du noget olivenolie i en sautepande eller en gryde, når olien er varmet op kommes ½ tsk. chili i og svitses, herefter bruner du kødet. Kom bagefter gulerod, løg, peberfrugt og hvidløg i og brun sammen med kødet. Når det er færdigt, kommes tomatpuré og rødvin i. Herefter den engelske sovs. Til sidst hældes boullionen i og du rører rundt ved jævn varme i 3-4 min. mere. Til slut smages retten til med salt, peber, timian og rosmarin samt evt. en smule soya.
Retten skal til slut have en jævn fast konsistens - altså ikke for sovset.
Kartoffelmos:
Kartofler skrælles og skæres i store tern og kommes i en gryde med vand. Kartofler bringes i kog og koger hefterter ca. 15 min. til de er godt møre. Vandet hældes fra kartoflerne som moses med en moser eller en stavblender.
Kom smør i og rør rundt. kom 1-2 æggeblommer i og pisk sammen med kartoflerne. Hæld herefter hvis nødvendigt en smule mælk i af gangen til kartoflerne har den rette meget faste konsistens. Smag til slut til med salt og peber.
Kødsovsen kommes i et smurt ildfast fad og kartoffelmos kommes på toppen. Brug evt. en sprøjtepose, hvis det skal se pænt ud.
Sættes i ovnen på midterste rille i 30 min. v. 200 grader.
Når der er 10 min. tilbage af tiden, tages retten ud og der drysses revet parmasan ost på. Sættes tilbage i ovnen til tiden er gået.