opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Sheperds pie - nem at lave

Sheperds pie - nem at lave

Sheperds pie - nem at lave
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(50)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.205
Visninger
159
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





FÅ 21% RABAT på køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset (brug kode: maduni21)
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Til Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
700-800 g hakket oksekød
1 løg (stort)
2 gulerod (stor)
3 fed hvidløg
1 rød peberfrugt
1 dåse koncentreret tomatpuré
3 dl rødvin
3 dl boullion (høns eller okse)
2 spsk worcestershire sauce / engelsk sovs
Evt. en smule soya sovs
Groft salt
Peber
Timian
Rosmarin
groft chili
Olivenolie til stegning

Kartoffelmos:

1½ kg kartofler (egnet til mos)
25 g smør
½ tsk. salt
peber
2 æggeblommer
Revet parmasan ost (til toppen)
Evt. mælk




SÅDAN GØR DU
Start med at rive gulerod og hvidløg. Løg og peberfrugt finhakkes.
Herefter hælder du noget olivenolie i en sautepande eller en gryde, når olien er varmet op kommes ½ tsk. chili i og svitses, herefter bruner du kødet. Kom bagefter gulerod, løg, peberfrugt og hvidløg i og brun sammen med kødet. Når det er færdigt, kommes tomatpuré og rødvin i. Herefter den engelske sovs. Til sidst hældes boullionen i og du rører rundt ved jævn varme i 3-4 min. mere. Til slut smages retten til med salt, peber, timian og rosmarin samt evt. en smule soya.
Retten skal til slut have en jævn fast konsistens - altså ikke for sovset.

Kartoffelmos:

Kartofler skrælles og skæres i store tern og kommes i en gryde med vand. Kartofler bringes i kog og koger hefterter ca. 15 min. til de er godt møre. Vandet hældes fra kartoflerne som moses med en moser eller en stavblender.
Kom smør i og rør rundt. kom 1-2 æggeblommer i og pisk sammen med kartoflerne. Hæld herefter hvis nødvendigt en smule mælk i af gangen til kartoflerne har den rette meget faste konsistens. Smag til slut til med salt og peber.

Kødsovsen kommes i et smurt ildfast fad og kartoffelmos kommes på toppen. Brug evt. en sprøjtepose, hvis det skal se pænt ud.

Sættes i ovnen på midterste rille i 30 min. v. 200 grader.

Når der er 10 min. tilbage af tiden, tages retten ud og der drysses revet parmasan ost på. Sættes tilbage i ovnen til tiden er gået.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Sheperds pie - nem at lave fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Sheperds pie - nem at lave, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Chokoladekage på 5 min. i en kop     Raclette med det hele     paella skøtt     Fedtfattig kartoffelfad.     Muslingesuppe med gratineret muslinger & grøntsagstoast     Pølsehorn med kvark naturel     Omelet m. skinke og ost     Mørbradgryde m. ris     Paneret brie pandestegt     Oste sovs     Forloren hare m ribs-flødesovs     Banan-yoghurt creme brulée     Fersken suppe (den er genial)     Ragout af oksekød kogt i chianti rødvin med skalotteløg & ro     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Simpel og lækker Biksemad     Provence fiskesuppe med aioli og brød     Marengs med dadler og chokolade     Porrer i fad med oksekød     Waldorfsalat - Gammeldags     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]