Annoncering | Mobil/tablet version | 195 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.493 opskrifter fra 25.541 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Sheperds pie - nem at lave

Sheperds pie - nem at lave

Sheperds pie - nem at lave
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(50)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
4.259
Visninger
130
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Maiken

DU SKAL BRUGE
700-800 g hakket oksekød
1 løg (stort)
2 gulerod (stor)
3 fed hvidløg
1 rød peberfrugt
1 dåse koncentreret tomatpuré
3 dl rødvin
3 dl boullion (høns eller okse)
2 spsk worcestershire sauce / engelsk sovs
Evt. en smule soya sovs
Groft salt
Peber
Timian
Rosmarin
groft chili
Olivenolie til stegning

Kartoffelmos:

1½ kg kartofler (egnet til mos)
25 g smør
½ tsk. salt
peber
2 æggeblommer
Revet parmasan ost (til toppen)
Evt. mælk




SÅDAN GØR DU
Start med at rive gulerod og hvidløg. Løg og peberfrugt finhakkes.
Herefter hælder du noget olivenolie i en sautepande eller en gryde, når olien er varmet op kommes ½ tsk. chili i og svitses, herefter bruner du kødet. Kom bagefter gulerod, løg, peberfrugt og hvidløg i og brun sammen med kødet. Når det er færdigt, kommes tomatpuré og rødvin i. Herefter den engelske sovs. Til sidst hældes boullionen i og du rører rundt ved jævn varme i 3-4 min. mere. Til slut smages retten til med salt, peber, timian og rosmarin samt evt. en smule soya.
Retten skal til slut have en jævn fast konsistens - altså ikke for sovset.

Kartoffelmos:

Kartofler skrælles og skæres i store tern og kommes i en gryde med vand. Kartofler bringes i kog og koger hefterter ca. 15 min. til de er godt møre. Vandet hældes fra kartoflerne som moses med en moser eller en stavblender.
Kom smør i og rør rundt. kom 1-2 æggeblommer i og pisk sammen med kartoflerne. Hæld herefter hvis nødvendigt en smule mælk i af gangen til kartoflerne har den rette meget faste konsistens. Smag til slut til med salt og peber.

Kødsovsen kommes i et smurt ildfast fad og kartoffelmos kommes på toppen. Brug evt. en sprøjtepose, hvis det skal se pænt ud.

Sættes i ovnen på midterste rille i 30 min. v. 200 grader.

Når der er 10 min. tilbage af tiden, tages retten ud og der drysses revet parmasan ost på. Sættes tilbage i ovnen til tiden er gået.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Sheperds pie - nem at lave opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Sheperds pie - nem at lave fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Sheperds pie - nem at lave, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Krydder frikadeller     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Nemme pølsehorn     Glace til kage     Helstegt grillet oksefilet     Kogning af majs     Tunmousse      Absolut bedste BBQ marinade     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Grillet vildt dyrekølle     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Marinade til kyllingfilet     Honningmarinade     Helstegt Oksestriploin     Røræg i ovn     Omelet m. skinke og ost     Gammeldags Agurksalat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]