opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Franske Makroner m. creme

Franske Makroner m. creme

Franske Makroner m. creme
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(50)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.555
Visninger
117
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
Makronerne:
300 g. finthakkede mandler(Som mel)
500 g. flormelis (Alternativt kan der bruges sukker, men de bliver bedst med flormelis!)
ca. 200 g. æggehvider
1 tsk. bagepulver
Frugtfarve efter eget valg. Ren kakao kan også bruges.


Creme 1: Flormelis, magarine

Creme 2: Flormelis, magarine, kakao

Creme 3: Marcipan



SÅDAN GØR DU
Kom de finthakkede mandler, bagepulver og flormelis i en stor skål. Pisk æggehviderne stive og bland det hele sammen. !Luften skal være slået helt ud af blandingen!
Herefter deles blandingen, hvis dette ønskes, i en tre-fire skåle for forkellig farve/smag.
Opvarm ovnen til 140 grader.
Blandingerne kommes i en sprøjtepose og fordeles på en plade med bagepapir i små klatter. Husk at holde afstand, da de flyder lidt ud. En god ide er at lade dem være ca. 10-15 min. inden de sættes i ovnen. Bag makronerne 10-15 min. afhængig af størrelsen. Man kan se de er færdige når skallen bliver hård og de er hævede i bunden. Hold øje med at de ikke bliver for mørke, de er bedst når de er lidt "bløde" indvendigt. Lav fyldet mens makronerne køler af.
Smør fyldet på makronerne og klap sammen. MUMS!
SERVERING
Kaffe og kage. Byd gæsterne på noget lækkert.
SPARERÅD
Ingen, det er en halvdyr fornøjelse. Til gengæld holder frugtfarverne længe. Obs! Nogle mener der skal bruges pastoriserede æg til denne opskrift, men
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Franske Makroner m. creme fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Franske Makroner m. creme, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Trylledej (ikke spiseligt)     Svampet kanelkage     Nemme pølsehorn     kyllingelår med rasp i friture     Omelet m. skinke og ost     Mælkesnitter     Fersken suppe (den er genial)     Raclette med det hele     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Skinke, porre tærte     Lammeculotte i ovn.     Påskekyllinger af kogte æg     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Havretern med nougat     Modellervoks (kan ikke spises)     Marineret kalkunbryst- helstegt     Grovboller     Hjemmelavet modellervoks     Pirogger med oksekød     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]