opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Den ægte Pasta bolognese

Den ægte Pasta bolognese

Den ægte Pasta bolognese
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(235)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
40.875
Visninger
459
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Hemmeligheden ved ægte italiensk bolognese er kogning,kogning og atter kogning

1 løg
1 gulerod
1 stængel blegselleri
50 g. stribet flæsk
300 g. blandet hakket kød
300 g. tomater
100 g. smør
1 kop rødvin
1 kop kraftig bouillon
salt og peber mælk efter behov
500 g. spaghetti
Reven parmesanost


SÅDAN GØR DU
Løget pilles, gulerod skrabes og selleri pudses af, og hakkes fint sammen med flæsket og røres sammen med det hakkede kød. Tomaterne flåes og pureres. smøret varmes langsomt op i en gryde, og heri sauteres kødmassen, til den har fået farve. Rødvinhældes ved, og der røres rundt indtil vinen er fordampet.
Hæld 1/2 kop bouillon i gryden og lad kødet snurre for svag varme og uden låg, mens resten af bouillonen tilsættes lidt efter lidt. Når bouillonen er fordampet, tilsættes tomaterne. kom salt og peber i, mælk tilsættes så det lige dækker. Herefter skal saucen koge i 3 timer på svag varme. Bliver saucen for tyk, tilsættes mere mælk. Spaghettien koges al dente.
SERVERING
Spaghettien anrettes i en skål og ovenpå bolognese saucen, til sidst drysses parmesam på.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Den ægte Pasta bolognese fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Den ægte Pasta bolognese, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Vores brugere har lagt nogen af de bedste fastelavnsboller på Maduniverset, alt fra børnenes favoritter, fastelavnsboller med citronglasur, fedtfattige fastelavnsboller til fastelavnsboller lavet med vandbakkelsedej og med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg
Lækre varme supper
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Hannes vafler.     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Fersken suppe (den er genial)     Røræg i ovn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Raclette med det hele     Frisk pasta med laks og flødesovs     Tyrkisk suppe     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Omelet m. skinke og ost     Nemme pølsehorn     Mælkesnitter     Suppekuren     Den bedste Kylling i Karry!     Hjemmelavet modellervoks     Gl.dags oksegrydesteg m.brun flødesauce, glaserede perleløg      Mornay sauce     Fondue     Mormors citronfromage     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]