opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Den ægte Pasta bolognese

Den ægte Pasta bolognese

Den ægte Pasta bolognese
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(235)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
42.233
Visninger
475
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
Hemmeligheden ved ægte italiensk bolognese er kogning,kogning og atter kogning

1 løg
1 gulerod
1 stængel blegselleri
50 g. stribet flæsk
300 g. blandet hakket kød
300 g. tomater
100 g. smør
1 kop rødvin
1 kop kraftig bouillon
salt og peber mælk efter behov
500 g. spaghetti
Reven parmesanost


SÅDAN GØR DU
Løget pilles, gulerod skrabes og selleri pudses af, og hakkes fint sammen med flæsket og røres sammen med det hakkede kød. Tomaterne flåes og pureres. smøret varmes langsomt op i en gryde, og heri sauteres kødmassen, til den har fået farve. Rødvinhældes ved, og der røres rundt indtil vinen er fordampet.
Hæld 1/2 kop bouillon i gryden og lad kødet snurre for svag varme og uden låg, mens resten af bouillonen tilsættes lidt efter lidt. Når bouillonen er fordampet, tilsættes tomaterne. kom salt og peber i, mælk tilsættes så det lige dækker. Herefter skal saucen koge i 3 timer på svag varme. Bliver saucen for tyk, tilsættes mere mælk. Spaghettien koges al dente.
SERVERING
Spaghettien anrettes i en skål og ovenpå bolognese saucen, til sidst drysses parmesam på.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Den ægte Pasta bolognese fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Den ægte Pasta bolognese, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Frisk pasta med laks og flødesovs     Fersken suppe (den er genial)     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Raclette med det hele     Wienerbrød (det rigtige)     Nemme pølsehorn     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Svampet kanelkage     Fondue     Indbagte rejer     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Omelet m. skinke og ost     Mormors citronfromage     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Nemme flûtes     Trylledej (ikke spiseligt)     Færøsk æblekage     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Spagetti carbonara     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]