opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Lakserulle på Blinis eller brød

Lakserulle på Blinis eller brød

Lakserulle på Blinis eller brød
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(289)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Lakserulle på Blinis eller brød
58.038
Visninger
1.385
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 14.02.2019 Lakserulle på Blinis eller brød var dagens opskrift den 14.02.2019

DU SKAL BRUGE
2-3 pk. røget laks

Fyldet:
2 dl cremefraise 18%
1 pk. Philadelphia flødeost
3 stk. rød peberfrugt
1 bundt purløg
1 aml. løg
1 rødløg
(brug evt. 1 fed hvidløg)
Salt og peber


SÅDAN GØR DU
Laksen lægges ud på bagepapir, i en så stor flad firkant som muligt, så den er klar til at blive dækket med fyldet.

Cremefraiseblandingen:
Philadelphia og cremefraise røres godt sammen i en skål. Alle tre former for løg hakkes grundigt og røres i blandingen. Dertil tilsmages med salt og peber.
Peberfrugterne:
Ovnen tændes på 200 grader.
Peberfrugterne skyldes, toppen skæres af og indmaden i frugten skæres ud så frugterne er hule.
Derefter lægges de med hullet nedad på bagepapir, og sættes i ovnen indtil de er brændte og skallen næsten er sort. De tages så ud, og alt det sorte og mørkebrune pilles af. Peberfrugterne moses og er klar til at komme i cremefraiseblandingen.

Blandingen fyldes på laksen i et ca 1 cm tykt lag, og derefter rulles laks og fyld, så det bliver en lang rulle. (Brug bagepapiret til hjælp)
Lakserullen køles i nogle timer, til den er fast og klar til at skære ud.
God appetit :-)
SERVERING
Serveres enten på blinis, eller panderistet brød ristet m. hvidløg, paparika og olivenolie.
SPARERÅD
Brug evt. light produkter
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Lakserulle på Blinis eller brød med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Lakserulle på Blinis eller brød, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: drømmekage i bradepande     Blødende chokoladekage     Oksetournedos med tre hurtige "skud"     Grillede kartofler     Røræg i ovn     Chokolade småkager med chokoladestykker     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Kinesisk nudelret     Kartofler i fad     Kylling i karry med blomkål og squash     Havesuppe     Teriyakimarineret laksespyd med teriyaki glace     Sennepstorsk     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Rødgrød     Rødvins glace/sauce     Fuglekvidder     Kransekagestykker     svensk pølseret med karry     Indbagte rejer     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]