opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Pescado a la diabla. (fiske filet i HOT sovs) Guadalajara

Pescado a la diabla. (fiske filet i HOT sovs) Guadalajara

Pescado a la diabla. (fiske filet i HOT sovs) Guadalajara
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(22)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.363
Visninger
93
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
4 rødspætte filet eller anden fladfisk.
Arbol chile salsa med olie ( se opskrift i Dip & dressing)
2 porrer
1 løg
1 grøn peber
6 fed Hvidløg
Cilantro (koriender) efter smag
Salt Peber
2 ½ dl. hvidvin
Mel
Olie
2½ dl. fiske fon
Paprika


SÅDAN GØR DU
Skær porrerne, løg, hvidløg & grøn peber i skiver, sauter dem, bland paprika med hvidvin & fiske fon (evt. terning) tilføjes og koges ind til ca.halvdelen, stil det til side i en skål, efter afkøling gnides gennem en sigte eller blend.

Vend fiske fileterne i mel steg dem i olie eller smør til de er gylden brune, hæld hvidvins blandingen over fisken og kog ind til ingen ting dæk filerne med arbol salsa, efter eget valg for HOT smag, sluk for varmen, smag til med salt & peber.
(for ekstra HOT smag tilføj serrano eller jalapenõ renset for frø og skåret i strimler sammen med grøntsagerne)
SERVERING
Serveres med ris og salat, evt. majs tortilla eller brød. Velbekomme.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Pescado a la diabla. (fiske filet i HOT sovs) Guadalajara fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Pescado a la diabla. (fiske filet i HOT sovs) Guadalajara, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Halloween er oprindeligt en gammel keltisk tradition som markerer afslutningen på sommeren, halloween finder sted hvert år den 31 okt. Kelterne brugte halloween til at takke for høsten ved at ofre mad til guderne, alt maden som skulle ofres blev indsamlet ved at folk gik fra dør til dør og bad om mad til guderne. Alt det mad man havde samlet ind blev om aften brændt på et stort bål altså ofret til guderne. Bålet holdte også onde ånder (eks. Hekse, genfærd) væk som ifølge folketroen var ude på denne aften. Så bliv allerede nu klar til Halloween
Se opskrifter her
hvid streg
I dag er det brunsvigerens Dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Fersken suppe (den er genial)     Kvædemarmelade     Klamme fingre     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Brownie med saltkaramel midte     Rødvins glace/sauce     Trylledej (ikke spiseligt)     Hjemmelavet modellervoks     Frisk pasta med laks og flødesovs     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Spagetti carbonara     Raclette med det hele     Nemme pølsehorn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Halloween kage kirkegård     Mælkesnitter     Kanelsnegle kagemand     Porrer i fad med oksekød     Fondue     Mornay sauce     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]