opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Pescado a la diabla. (fiske filet i HOT sovs) Guadalajara

Pescado a la diabla. (fiske filet i HOT sovs) Guadalajara

Pescado a la diabla. (fiske filet i HOT sovs) Guadalajara
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(22)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.432
Visninger
96
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
4 rødspætte filet eller anden fladfisk.
Arbol chile salsa med olie ( se opskrift i Dip & dressing)
2 porrer
1 løg
1 grøn peber
6 fed Hvidløg
Cilantro (koriender) efter smag
Salt Peber
2 ½ dl. hvidvin
Mel
Olie
2½ dl. fiske fon
Paprika


SÅDAN GØR DU
Skær porrerne, løg, hvidløg & grøn peber i skiver, sauter dem, bland paprika med hvidvin & fiske fon (evt. terning) tilføjes og koges ind til ca.halvdelen, stil det til side i en skål, efter afkøling gnides gennem en sigte eller blend.

Vend fiske fileterne i mel steg dem i olie eller smør til de er gylden brune, hæld hvidvins blandingen over fisken og kog ind til ingen ting dæk filerne med arbol salsa, efter eget valg for HOT smag, sluk for varmen, smag til med salt & peber.
(for ekstra HOT smag tilføj serrano eller jalapenõ renset for frø og skåret i strimler sammen med grøntsagerne)
SERVERING
Serveres med ris og salat, evt. majs tortilla eller brød. Velbekomme.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Pescado a la diabla. (fiske filet i HOT sovs) Guadalajara fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Pescado a la diabla. (fiske filet i HOT sovs) Guadalajara, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: drømmekage i bradepande     Blødende chokoladekage     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Fersken suppe (den er genial)     Røræg i ovn     spaghetti med fiskeboller     sprængt kylling med peberrodssovs.     Frisk pasta med laks og flødesovs     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Helstegt grillet oksefilet     Grillede kartofler     Kartofler i fad     Fuglekvidder     Raclette med det hele     Oksetournedos med tre hurtige "skud"     Andebryst i ovn til mange     Suppe med ovnstegte tomater og pasta     Omelet m. skinke og ost     Ægte indianer-røv     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]