Søg
Nye
Kategori
Madplaner
Højtider
Ingredienser
Favoritter
Indkøbsseddel
Leksikon
Artikler
Ny bruger
Log ind
Rudboller
Opskrifter
>
Rudboller
(Opskriften fortsætter under reklamen)
Godt alternativ til almindelige boller helt uden hvedemel.
Vist
1.469
Favorit
0
Opskrift af:
Tanja Stoor
10-15
Tid
120 (min.)
Kategori
Bagværk
Boller
Morgenmad
Danmark
Rugboller
sund
diabetes
LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
50 g tørgær
5 dl lunken vand
400 g rugmel
Evt 150-300 g kerner
2 spsk perfect fit
2 tsk salt
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Rør først gær og derefter de andre ingredienser i vandet.
Lad hæve en time.
Slå dejen lidt ned med en våd spiseske (bare tryk lidt oven på det).
Form til boller med en spiseske på samme måde som når man laver frikadeller. De kan med fordel puttes lidt vand på skeen, så dejen slipper lettere.
Lad det hæve igen i 20 minutter.
Bollerne pensles med æg, mælk eller vand og bages ved 225 grader i ca 25 min.
SERVERING
Bedst når de serveres lune.
RELATEREDE FAVORIT OPSKRIFTER
Påske cupcakes - fuglereder
Burger boller - sunde
pragtfulde brunkager
klassens time chokoladekage
NYESTE OPSKRIFTBILLEDER
Is a la mande
Hjemmelavet is - af KUN to ingredienser
Oreo fudge
kokostoppe med marcipan og chokolade
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej :)
Følg Maduniverset på
DAGENS OPSKRIFT 07.03.21 UGE 09
Tvebakkekage
Brugere online : 677
PRIVACY POLICY
Tilbudsaviser
|
Drinksopskrifter
|
Måltidskasser
|
Desktop version