Rør gær ud i vand, så det opløses. Tilsæt DDV Yoghurt samt æg, sukrin sukker og Fiber Husk. Røres godt sammen. Hak chokolade i fine stykker og tilsæt i blandingen. Sørg for at dejen er kølet af, så chokoladen ikke smelter.
Tilsæt herefter mel lidt efter lidt. Dejen skal være klæbrig og luftig.
Dejen skal hæve i 30 min.
Efter hævning rulle du dejen ud i en lang pølse og deler den i 35-40 små stykker. Stykkerne formes til små boller og lægges på en bageplade med bagepapir på. Dejen skal hæves i endnu 30 min et lunt sted.
Sæt ovnen på 200 grader (ingen varmeluft) på midterste rist i ca. 10-15 min.
Tages ud og lægges straks på en bagerist til afkøling.
SERVERING
Bollerne kan spises som en snack eller serveres til brunch, morgenmad eller hygge.