- 2 Engelske muffins (du kan godt bruge en standard bolle)
- 4 æg
- 2 spsk. Eddike (hvis æg ikke er helt friske)
- frisk spinat
- Lidt smør
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Start med hollandaise sauce.
- Citronsaft og eddike i en lille skål
- Tilsæt æggeblommer og pisk med el pisker indtil let og skummende.
- Sæt skålen over en gryde med simrende vand og pisk indtil blandingen bliver tykkere.
- Gradvist tilsæt smør, rør konstant indtil det bliver tykt
Pocheret æg:
- Tag en høj gryde med vand (mindst 2 liter) lad koge
- Skru ned og tilsæt eddike
- Bryd æggene i 4 separate kaffekopper
- Rør rundt i grynden med vandet
- Tilsæt nu et æg af gangen i grynden
- Kog i ca. 3 minutter derefter fjernes med en hulske
- Varm spinanten på en pande med smør
- Del bollerne og rist dem på panden
- Sæt nu muffinen (bollen) på en tallerken og derefter spinanten, pocheret æg og til sidst hollandaise sauce + evt. frisk purløg
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)