1. Rens fisken godt, skær 3 – 4 snit i fisken på begge sider. Vend fisken i mel. Ryst det overskydende mel af.
2. Varm ca. 1 cm olie op i bunden af en wok. Steg fisken gylden, dryp af på fedt sugende papir og hold den varm.
3. Brug 1 spsk olie fra fisken, tilsæt løg og hvidløg og sauter det i 3 minutter. Rør de resterende sauce ingredienser i og kog op.
4. Skru ned for blusset og lad saucen simre i 3-4 minutter, til saucen har en let sirups artig konsistens.
5. Anret fisken på et serveringsfad og hæld saucen over. Pynt med chili og koriander, Server øjeblikkeligt.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)