Varm lidt olie i en gryde og steg lammekødet portionsvis til det er gyldent. Fjern hver portion, når den er fædig, og lad det dryppe af på køkkenrulle. Tilsæt de hakkede løg, og lad dem stege i 2 min., eller til de er bløde. Læg kødet tilbage i gryden.
Tilsæt gulerødder, selleri, tomater og bouillon. Rør det sammen og bring det i kog. Skru ned for varmen, og lad det småkoge videre under låg i 15 min.
Tilsæt fusilli og rør i gryden så pastaen ikke klistrer fast til bunden. Små simrer endnu 10 min, eller til kødet og pastaen er møre.
SERVERING
Drys med friskhakket persille inden servering.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)