Rør1 dl yoghurt med vand og opløs gæren heri. Tilsæt salt. Mos bananerne fint og rør dem sammen med ingefær og resten af yoghurten i gærblandingen. Tilsæt melet hold evt. lidt af hvedemelet tilbage. Ælt dejen godt den skal være let og klistret. Dæk dejen til og lad den hæve køligt men ikke i køleskab i ca. 3 timer. Klip dejen i stykker uden at ælte den og fordel de 14 bløde klumper dej på en bageplde med bagepapir. Lad bollerne hæve tildækket 1 time. Pensel dem med vand og drys let med durummel. Bag bollerne ved 225 grder i 15-20 minutter
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)