Del kyllingestykkerne i lår og lårfilet. (hvis brystkød, i 2 stykker). løget pilles og hakkes groft. gulerødderne skrælles og skæres i tern. Skyl og rens sellerierne.
Opvarm olien på en stor dyb pande med tilhørende låg. Brun kyllingestykkerne ad 2 omgange ca. 5 min. indtil den har fået en gylden farve. Tag den op fra panden. Svits løget 5 min. Tilsæt gulerødder og selleri og svits ca 3 min. Rør hvidvin og de knuste tomater i. Krydr med salt og peber. Læg kyllingen tilbage i panden og læg låg på. Lad det småstege i ca 15 min. Tilsæt oliven og rosmarin, skru lidt op for varmen. Steg ca 10 min. indtil kyllingen er gennemstegt.
SERVERING
Kan serveres med enten ris eller stegte kartofler. Denne ret kan med fordel laves dagen før og stå i køleskab.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)