1 Stor Oksemørbrad. 1/2 l Rødvin.1 dl Olie. 2 Fed hvidløg. 2 tsk. Rosmarin. 1 tsk. Peberkorn..
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Rør marinaden og læg kødet i så længe som mulig.Tag kødet op af marinaden og brun den i en gryde. På alle sider.Læg stegen tilbage i fadet og sæt stegen i ovnen ved 180 Grader i ca.45 min. Hvis man bruger stegetermometer 60 Grader.Tag kødet ud og lad det hvile i 15-20 min.Man kan lave sovs af marinaden ..
SERVERING
Serveres med en flot salat f.eks min salat med appelsin og hasselbagte kartofler se min opskrift.Velbekommen..
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)