Skræl kartofflerne og skær dem ud i små terninger (i samme str. som feta tern) kartoflerne lægges i et ovn fast fad i et jævnt lag. vand tilsættes så kartofflerne ligger i halvt vand. salt og peper kværnes ud over kartofflerne.
steg det hakkede løg og gulerod, når løgne er gyldne tilsættes hakket svinekød (eller oksekød) Smag til med salt og peber.
Når kødet er brunet blandes det med kartofflerne i fadet, dåsen med de flåede tomater tilsættes og blandes godt sammen.
Bag det i ca. 1 time ved 225 grader (ikke varmluft)
Husk at røre det rundt en gang i mellem så det ikke bliver brændt på toppen.
når kartofflerne er færdige Piskes æggene med yoghurten, hæld det over fadet. Bag i ca. 10. min. til overfladen er blevet gylden.
SERVERING
serveres med kold yoghurt
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)