2 pakker nudler (eller to "blokke" nudler om du vil)
3-4 peberfrugter
1 glas champignon halve
2-3 gulerødder
evt. 1 rødløg
ca. 1.5 dl soyasauce (alt efter hvor saltet du ønsker retten)
evt. 1 spsk. chilisauce eller honning
2 tsk. revet ingefær
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
1. Hak alle grøntsager og kød i bidstykker.
2. Marinér kød og grøntsager i blanding af soyasauce (og chilisauce/honning) og ingefær. Gerne i 10-15 minutter.
3. I en wok, varm noget olie. Kom derefter de marinede sager i.
4. Samtidig, i en anden gryde, kog nudler (bare efter instrukserne på pakken)
5. Når kyllingen er gennemstegt tilsættes de kogte nudler i wokken, og evt. lidt mere soya, så alt får lidt farve.
6. Steg videre i et minut eller 2, til alle ingredienser er godt blandet og.
SERVERING
Kan serveres enten i en stor skål, eller deles ud i portioner.
Husk - denne opskrift er meget variable med ingrediensernes mængde - jo flere der skal spise jo flere nudler osv.
Og vær obs på at for meget soya kan hurtigt gør retten alt for salt. Start derfor hellere med for lidt, og tilsætte mere mens retten koger i wokken.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)