maizena, chokolade (skået i små stykker) kakao & bagepulver blandes sammen & vendes i æggemassen, mælken røreres i lidt efter lidt. Dejen hældes i springform & bages ved 200 grader i ca. 40 minutter. Når “kagen” er kold skæres der 3 bunde.
Kagecreme
Pisk æg, vanillie & sukker sammen i en tykbundet gryde.
pisk maizena & mælk i, bring cremen i kog ved konstant piskning. Smag creamen til med vanillie.
For at undgå at creamen trækker skind.
Rul marcipanen ud så her efter kan dække 2 lagkagebunde med den udrullet marcipan.
Pisk flødeskummen.
Vask jordbærerne og halver
Mos lidt under halvdelen af jordbærene i en skål og vend forsigtigt lidt under halvdelen af flødeskummen i.
1. Start med at lægge en bund på et lagkage fad. (Hæld eventuelt lidt sherry på lagkagebundene.)
2. kagecreme
3. Marcipan
4. Fløde/jordbær blanding
5. lagkagebund
6. samme procedure som 2-5
7. evt. makroner på det sidste lag.
8. flødeskum fordeles ud med en paletkniv på top og i siderne
9 Drys chokolade stykker ud over kagen.
10 Pynt med jordbær.
11. klar til servering
SERVERING
Server gerne lidt frisk frugt til da kagen er lidt tung.