(Opskrift fortsætter under reklamen)

Jordbær marcipan lagkage

Jordbær marcipan lagkage
Thor Nørregaard

Opskrift glæde: (575 pers.)

Skøn og lækker opskrift på Jordbær marcipan lagkage har været besøgt 75293 gange

DAGENS OPSKRIFT : Jordbær marcipan lagkage var dagens opskrift den 29 Aug 2020

(Opskrift fortsætter under reklamen)
Ingredienser
Fremgangsmåde

Fyld:

Lagkage creme:

Lagkagebunde:



Gratis madplaner ud fra ugens tilbud - Tilmeld dig

Bunde:

PRINT / PDF Modtag dagensopskrift

Del gerne opskriften



Mere info om Jordbær marcipan lagkage

Jordbær lagkage er en traditionel dansk kage, som er blevet spist i Danmark i mange år. Det præcise oprindelsessted for jordbær lagkage er ikke helt klart, men det menes at have udviklet sig fra den franske dessert "Gateau Saint-Honoré". I midten af det 19. århundrede blev der importeret jordbær fra udlandet til Danmark, og jordbær blev hurtigt en populær ingrediens i danske kager og desserter. Jordbær lagkage blev en særligt populær kage i Danmark i starten af det 20. århundrede, og den er siden blevet en fast bestanddel af den danske kagekultur. Jordbær lagkage består typisk af en eller flere bunde af blød kage, der er fyldt med flødeskum og friske jordbær, og som ofte er dekoreret med mere flødeskum og jordbær på toppen. Kagen er en populær dessert til sommerfester og andre festlige lejligheder i Danmark, og den serveres også som en del af den traditionelle danske kaffekultur.



(Reklame)

Relaterede opskrifter

(Reklame)

Kommentarer til opskrift Jordbær marcipan lagkage

avatar
jeanette wagner
2006-07-14 14:11:45

ser godt nok lækker ud ..den må jeg prøve :-)

avatar
Sofie
2006-08-12 21:13:01

Mums, den glæder jeg mig til at lave!

avatar
lotte nielsen
2006-10-06 08:47:48

ser godt nok lækker ud, slår til hver en tid den jeg plejer at lave.. Må prøves *S*

avatar
Thomas
2012-04-27 14:23:30

Hvordan ruller man marcipan tyndt ud uden at det sidder fast på rullen og er umuligt at få af på en pæn måde?

avatar
Thor Nørregaard
2013-10-04 11:13:30

Fandt lige et tip som udrulning af marcipan: bagepapiret: Start med at tegne et omrids på bagepapiret af den størrelse jeg skal bruge, så er det nemmere at vurdere om man har rullet nok. Skal du rulle en stor flade til fx. en lagkage så lad kagerullen trille let hen over marcipanen, ind imellem rulningerne, så får du en god fornemmelse af om den er jævnt udrullet. Film: Kan bruges hvis man ikke har bagepapir, men det er noget sværere da filmen let rulles ind i marcipanen og film jo i sig selv let klistrer sammen. Mel: Det bruger man bare ikke Flormelis: Men vær varsom, så du ikke kommer til at søde unødigt









Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt