• Kyllingeinderfilet (tog bare nogle stykker så det passede med hvad man kan spise)
• En pakke bacon i skiver
½ bundt persille
• 1-2 store zittauerløg
• En smule oliven olie
• Tre håndfulde broccoli på frost
• En pakke mozzarella ost
• Salt og peber
• Piskefløde – så meget som der kan være i tærten uden det begynder at løbe ud af den
Evt. champignon
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Først skar jeg kyllingefileten, samt bacon i skiver, i tern. Så skar jeg et stort zittauerløg i grove tern og smed de tre ingredienser på panden med lidt olivenolie. Mens det stegte smurte jeg en tærteform med en smule olivenolie og brugte en pakke færdigrullet butterdej som bund. Men inden jeg beklædte bunden med dejen tog jeg tærte fadet og vendte det på hovedet og satte et aftryk på den anden pakke butterdej. Den overskydende dej brugte jeg til at beklæde siderne med og lagde noget ned i bunden. Så lagde jeg et par håndfulde broccoli i fadet og hældte kylling, bacon, løg og persille i også. Så krydrede jeg med salt og peber og lagde en pose Karolines mozzarella oven på. Så lagde jeg låget på tærten, trykkede låget og siderne sammen med en gaffel og skar et kryds i midten af låget. Så løftede jeg de fire sider op, så det er til at hælde fløde i den. Så satte jeg den i oven ved 200 grader i en halv time. Så skal den tages ud af oven så man kan hælde fløde ned i hullet. Så gav jeg den 15 min. Mere.
SERVERING
Jeg synes det er lækkert med en enkel og frisk salat til