Alle ingredienser æltes godt sammen (dejen er ret klistret) og hæver tildækket 1½ time. Herefter slås dejen ned og formes til 12 – 14 boller, som efterhæver tildækket i 30 min. Bollerne pensles med vand eller æg og bages i 20 – 25 min ved 180° (varmluft).
Hvis du er lidt træt af gulerødder, kan du bruge en squash i stedet for 2 gulerødder. Man kan også sagtens rive en rød peber i dejen eller hvad du lige har i køleskabet.
SERVERING
Bollerne er rigtig gode at have med i madpakken, da de mætter meget og ikke bliver tørre. Bare lidt salat, agurk og tomat, andet behøves ikke, da bollen smager af meget i sig selv.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)