1. Varm en stor wok for kraftig varme. Tilsæt olie, og når den er varm, tilsættes peberfrugt og bønnespirer. Svitses 2 minutter, eller til de er bløde.
2. Tag wokken fra varmen og tilsæt limeksal og -saft, chili, ingefær og rejer. Rør det godt sammen.
3. Bland fiskesaucen med arrowroot og rør den i stegeskyen. Sæt wokken over igen og kog under omrøring i 2 minutter, eller til saucen jævner. Vend koriander i.
4. Læg filodejen ud på et bord. Smelt smør og sesamolie for svag varme. Hver dejplade pensles med blandingen.
5. Læg en smule af rejefyldet øverst på hver dejplade, fold siderne ind over det og rul forsigtigt dejen om fyldet.
6. Varm en stor wok for jævn varme. Tilsæt olie, og når den er varm, steges rejepakkerne ad flere omgange i 2-3 minutter, eller til de er sprøde og gyldne.