Kan tilsættes andre grønsager, evt. broccoli og blomkål.
Det er også lækkert med en dåse cocktail pølser. Du skære alle cocktail pølserne i tre stykker og steger dem brune på panden. Derefter tilsæt dem til nuddelblandingen. Mmm Mums!
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Kog nudlerne som det står på pakken.
Skær det halve løg til halve løgringe, skær guleroden i slanke "pinde", og svits det sammen i panden i lidt opvarmet olie.
Tag nudlerne fra vandet og lad det dryppe fra. Put derefter nudlerne i panden med lidt ektra olie over. Svits det sammen med løget og guleroden, tilsæt krydderierne.
Fyld en almindelig str. kop halvt op med kogt vand og opblød en boullionterning deri. Når den er udblødt, hæld det over nudlerne og lad det stå og svitse på lavt blus i nogle minutter til det ikke længere svømmer i vand.
SERVERING
Server det varmt, evt. med ketchup over.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)