(for begge gælder - jo bedre kvalitet chokolade, jo bedre kvalitet "nutella")
100 g hasselnødder
2 dl fløde
70 g smør i små firkanter.
(Opskriften fortsætter under reklamen)
SÅDAN GØR DU
Nødder ristes på tør pande til de tager farve. Prøv dig lidt frem, ristningen ændrer smagen på "nutellaen" - jo mere de ristes, jo mere dybde er der i smagen.
Når du er tilfreds med ristningen, hældes nødderne ud i viskestykke, og nulres til skallerne er faldet af.
Blend nødderne.
De kan blendes helt fint til mel-agtig konsistens, eller du kan blende dem en smule mindre og lade din "nutella" have chrunch.
Chokoladen hakkes i mindre stykker og puttes i skål sammen med nødde-melet.
Fløden koges op og hældes over chokoladen, rør rundt til al chokoladen er smeltet.
pisk smørret i til det er smeltet og massen er blank og fin.