Schweiziske mad Schweiziskee opskrifter
Opskrifter fra Schweiz og landets nationalretter
Schweiz's nationalretter er: Cervelat, Fondue, Rösti
Antal opskrifter fra Schweiz 7 stk.
Fakta om SchweizLeveret af RejseUniverset.dk
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 60
Pris: 7 kr.
til 2
300 g skrællede kartofler
3 piskede æg
½ fed hvidløg
Salt
Peber
Oliven olie
Ingredienser:
til 4 pers
50 g smør
2 store løg
2 fed hvidløg
500 g hakket oksekød
2 tsk chilipulver
2 tsk stødt kommen
1 ds tomatpure ( ca 65 g)
2 ds røde bønner
3 dl bouillon fra terninger(okse)
salt, peber
persille
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10
Pris: kr.100
til 10 stk kød
5 dl maionaise
3 spsk peber
4 spsk salt
2 dl fløde
1 dl bbq sovs
vodka
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca 20 min - trækketid 8-14 dage
200 g osterester (af fast ost)
1 dl piskefløde
½ dl ymer eller A38
3-4 spsk rom eller cognac
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20 min.
Pris: kr.15
til 4 pers.
3/4 kg. kartofler
1 hakket løg
salt/peber
Ingredienser:
til 12 cou.
130 g smør.
110 g flormelis.
6 ægblommer.
6 æggehvider.
130 g mørk chokolade.
110 g sukker.
130 g mel.
½ vanillestang.
Smør.
Abrikosmarmelade.
Glasur:
1/8 dl vand.
200 g flormelis.
250 g mørk chokolade.
Ingredienser:
til 4
600 g svinemørbrad
12 halve pærer (fra dåse)
salt, peber
1 spsk smør
100 g roquefort
30 g kryddersmør
2 1/2 dl fløde
lidt cayennepeber
1 spsk frisk, hakket estragon
eller persille
Top 10 liste over udprintede opskrifter, i Schweiziskee opskrifter
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca. 60
Pris: 7 kr.
til 2
300 g skrællede kartofler
3 piskede æg
½ fed hvidløg
Salt
Peber
Oliven olie
Ingredienser:
til 12 cou.
130 g smør.
110 g flormelis.
6 ægblommer.
6 æggehvider.
130 g mørk chokolade.
110 g sukker.
130 g mel.
½ vanillestang.
Smør.
Abrikosmarmelade.
Glasur:
1/8 dl vand.
200 g flormelis.
250 g mørk chokolade.
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 20 min.
Pris: kr.15
til 4 pers.
3/4 kg. kartofler
1 hakket løg
salt/peber
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: ca 20 min - trækketid 8-14 dage
200 g osterester (af fast ost)
1 dl piskefløde
½ dl ymer eller A38
3-4 spsk rom eller cognac
Ingredienser:
til 4
600 g svinemørbrad
12 halve pærer (fra dåse)
salt, peber
1 spsk smør
100 g roquefort
30 g kryddersmør
2 1/2 dl fløde
lidt cayennepeber
1 spsk frisk, hakket estragon
eller persille
Ingredienser:
til 4 pers
50 g smør
2 store løg
2 fed hvidløg
500 g hakket oksekød
2 tsk chilipulver
2 tsk stødt kommen
1 ds tomatpure ( ca 65 g)
2 ds røde bønner
3 dl bouillon fra terninger(okse)
salt, peber
persille
Ingredienser:
Tidsforbrug ialt: 10
Pris: kr.100
til 10 stk kød
5 dl maionaise
3 spsk peber
4 spsk salt
2 dl fløde
1 dl bbq sovs
vodka
Alle Schweiziskee opskrifter i denne kategori er tilføjet af brugere, hvis du syntes der mangler en opskrft i kategorien Schweiziskee opskrifter, så kan du oprette en bruger og tilføje opskriften der.