opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.

Frysning af fars


Når du skal fryse fars ned, så del det i den mængde du ønsker. Put det i en fireliters frysepose, luk ilten ud, og bind knude så langt oppe som muligt. Du kan nu presse al kødet ud i hele posen og det fryser og tør hurtigere på denne måde. En pose kan lægges i koldt vand en time før brug og nå at tø op.



Andre bruger har kiggede på



Medlemmers Kommentarer







Log ind øverst til højre eller opret dig som bruger gratis på Maduniverset.dk for at skrive en kommentar


 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grov go'e boller     Fersken suppe (den er genial)     Røræg i ovn     Helstegt Oksestriploin     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Tærte med citroncreme og marengs     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Hurtig boller (skal ikke hæve)     langtidsstegt grillet vildsvinekølle     Raclette med det hele     Champignon-broccolitærte med skinke     Fondue     Svampet kanelkage     Rimboboller     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Nem softice     drømmekage i bradepande     Rejemad     kagecreme - yderst bagefast     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]