opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk

Sennepspulver


Tør engelsk sennep er en blandningaf stødte sorte og gule sennepsfrø tilsat lidt hvedemel. Pulveret smager først af noget, når der tilsættes lidt vand og lader det trække ca. 10 min. Smagen bliver stærk, kraftig og ren.
Anvendelse: Ud over rørt sennep kan sennepspulveret indgå i marinader( fx barbequemarinader) og dressinger.

Sennepspulver, tilføjet af : eba





Medlemmers Kommentarer







Log ind øverst til højre eller opret dig som bruger gratis på Maduniverset.dk for at skrive en kommentar


 
 

Sankt hans opskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Grillspyd     Helstegt grillet oksefilet     Gulerodskage (Rå)     Grillet jomfruhummerhaler     Grillet vildt dyrekølle     Kogning af majs     Fersken suppe (den er genial)     Amerikansk Coleslaw     Hyldeblomst-is     Raclette med det hele     Røræg i ovn     Omelet m. skinke og ost     drømmekage i bradepande     Frisk pasta med laks og flødesovs     Reje-meloncocktail.     Helstegt Oksestriploin     Grillede små kartofler med bacon på spyd     Hjemmelavet hyldeblomst saft     Grillet kyllingefilet     Tunmousse      


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]