opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Enchilada rojo

Enchilada rojo

Enchilada rojo
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(93)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
4.769
Visninger
95
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
2 arbol chile, alle chile renset for frø
2 ancho chile
2 guajillo chile
2 new mexico chile
4 blomme tomater
2½ dl okse bouillon
½ dl vegetabilsk olie
1 lille rødløg, finthakket
250 g okse kød, rest fra oksesteg, eller steg ossobuco stykker, bedst dagen før
100 g. ost revet
100 gram af tør cotija ost, eller anden ost der kan smuldres (f.eks. gede feta)
2 fed hvidløg
Salt, efter smag
18 tortillas en dag gamle
1 Romaine salat, strimlet (eller anden salat, hvidkål strimler)


SÅDAN GØR DU
Rist chile let på en varm stegepande, pas på ikke at brænde dem på. Læg dem i varmt vandbad, indtil de er bløde, ca. 20 min.

I mellemtiden kog tomater i nok kogende vand, indtil de er møre men ikke falder fra hinanden, 5 til 8 minutter. Sæt til side, når de er kolde nok tag skindet af.

Riv kødet med to gafler til strimler evt. fedt fjernes, sæt til side

Blend chili med tomater, løg, hvidløg og salt. Tilsæt lidt vand og blend til en tyk sauce. Hældes i en gryde og lad det koge. Reducer varmen til lav, mens du forbereder enchiladas.

Varm olien i en stegepande over medium høj. Døb tortillas i varm olie i ca. 5 sekunder for at blødgøre, være omhyggelig med ikke at brune. Læg dem på et fedt sugede papir fjern overskydende olie med et stykke køkkenrulle eller papir servietter.

Kom kødet på midten af tortillas og rul dem, læg dem med samlingen nedad i et ildfast fad.

Den varme sauce hældes over enchiladas, ost spredes over, sæt det i en 190 g. forvarmet ovn, bag til osten er gylden


SERVERING
Serveres med strimlet salat og smuldret cotija på toppen, Arbol salsa for stærkere smag. Evt. stegte bønner, ris, salat tortilla ell. brød
SPARERÅD
Rester fra oksesteg er meget velegnet.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Enchilada rojo fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Enchilada rojo, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: Blåbærmuffins     Bedstemor Ands æbletærte II     Fersken suppe (den er genial)     Gulerodskage (Rå)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Urtecreme med friske krydderurter     Kylling med cashewnødder     Nemme pølsehorn     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Raclette med det hele     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Suppekuren     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Færøsk æblekage     Tunmousse med bladselleri     Karbonader i fløde/porre sauce     Svampet kanelkage     Hakket Oksekød med Hvidkål     Mormors citronfromage     Orientalsk gulerodssuppe     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]