opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kylling i carry a la Olsen:

Kylling i carry a la Olsen:

Kylling i carry a la Olsen:
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(77)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.681
Visninger
104
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Olie og smør for stegning
400-500g. majs kylling filet skåret i strimler
1 stort løg i ½ og skåret i skiver
5 fed hvidløg snittet
2 gulerødder i skiver (eller grøntsager efter dit valg)
2 spsk. hot madras carry med top
2 tsk. pakistansk bassar carry masala med top rørt op med lidt vand
½ L. kylling bouillon
1 oxo kylling terning (eller tilsvarende) og vand
1 lille dåse ananas skåret i stykker med juice
Maizena til jævning
Salt & peber


SÅDAN GØR DU
Svits kylling strimler til de er hvide, tilsæt løg, gulerødder og hvidløg kog til løg er gyldne, tilsæt madras carry, svits til carryen har optaget olie/smør, tilsæt bouillon og pakistansk bassar carry rør det sammen, tilsæt oxo, vand og juice til det dækker, rør til det koger, smag til med salt & peber evt. mere carry efter din smag, lad det simre i ca. 30 min. tilsæt jævning til ønsket konsistens, tilsæt ananas, kog i 5 min.
SERVERING
Serveres med ris og naan brød ell.flutes.
Kylling i carry a la Olsen: - 10120-141120111894.jpgKylling i carry a la Olsen: - 10120-141120111895.jpg
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Kylling i carry a la Olsen: opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Kylling i carry a la Olsen: fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kylling i carry a la Olsen:, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svinemørbrad i Fløde-Champignon Sovs:     champignonsovs     Eksotisk kalkunbryst     Mormors citronfromage     Uægte Hollandaisesovs     Sprøde vafler     Mokkalagkage II     Chicken Tikka Masala     Sticks af kalv/svine fars med Teriyakisauce     Verdens bedste kyllingelår     Den Meget Grønne Salat Med Melon     operakage     Børnenes kokoskugler     Frikadeller med havregryn     Franske Flutes     Kyllingepie     Indbagte tigerrejer     Lynboller     Blødende chokoladekage     laksesouffle med spinat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]