Kartoflerne vaskes og skæres i halve, hæl kartoflerne i en frostpose sammen med lidt salt,pepper og olie, rystes godt og lægges i en bradepande med bagepapir. Ca. 35-45 min. ved 200 gr.
Bøfferne Steges på en grillpande ca. 4 min. på hver side og krydderes med pepper og salt, lad bøfferne hvile et par min. inden servering.
Lige inden bøfferne er færdige lægges tomaterne ved så de kan tage noget af den gode bøfsaft til sig og blive gode varme
Sukkerærterne koges med lidt salt lige inden servering.
Bearnaise sauce:
Smør smeltes, persillen og suppen kommes i og afkøles. Kom æggeblommerne og essensen i mens der piskes kraftig, så sovs ikke skiller. Bliv ved med at pisk indtil sovsen er god tyk. Tips. Man kan bruge vandfad, så er chancen for at sovsen skiller noget mindre.
En god øl eller rødvin og noget god flute med krydder smør.