opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Bøf Bearnaise

Bøf Bearnaise

Bøf Bearnaise
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(198)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Bøf Bearnaise
15.165
Visninger
176
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 14.04.2018 Bøf Bearnaise var dagens opskrift den 14.04.2018

DU SKAL BRUGE
2 gode bøffer af ca. 350 gr.
500 gr. små kartofler med skræl
300 gr. sukker ærter
100 gr. små tomater

Bearnaise:
100 gram smør
4 æggeblommer
1/4 dl. væde helst kraftsuppe
2 spsk bearnaise essens
Hakket persille.


SÅDAN GØR DU
Kartoflerne vaskes og skæres i halve, hæl kartoflerne i en frostpose sammen med lidt salt,pepper og olie, rystes godt og lægges i en bradepande med bagepapir. Ca. 35-45 min. ved 200 gr.

Bøfferne Steges på en grillpande ca. 4 min. på hver side og krydderes med pepper og salt, lad bøfferne hvile et par min. inden servering.

Lige inden bøfferne er færdige lægges tomaterne ved så de kan tage noget af den gode bøfsaft til sig og blive gode varme

Sukkerærterne koges med lidt salt lige inden servering.

Bearnaise sauce:
Smør smeltes, persillen og suppen kommes i og afkøles. Kom æggeblommerne og essensen i mens der piskes kraftig, så sovs ikke skiller. Bliv ved med at pisk indtil sovsen er god tyk. Tips. Man kan bruge vandfad, så er chancen for at sovsen skiller noget mindre.
SERVERING
En god øl eller rødvin og noget god flute med krydder smør.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Bøf Bearnaise med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Bøf Bearnaise, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grillede små kartofler med bacon på spyd     Kogning af majs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Snobrød     Helstegt grillet oksefilet     Sommersalat med knas og nordisk marinade     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Spagetti carbonara     Reje-meloncocktail.     Blødende chokoladekage     Grillspyd     Bagte kartofler til mange     Helstegt Oksestriploin     Marshmallow pandekager     Gammeldags Pandekager     Hyldeblomst eddike     Grov go'e boller     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Omelet m. skinke og ost     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]