Annoncering | Mobil/tablet version | 222 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.479 opskrifter fra 25.409 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Hyttepie

Hyttepie

Hyttepie
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(43)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
1.718
Visninger
51
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Louise Mikkelsen

DU SKAL BRUGE
1 kg oksefars
En smule olie
2-3 løg
1 peberfrugt
3 stilke blegselleri
2 fed hvidløg
3-4 gulerødder
2dl. Vand
2 tsk. Rosmarin
1 tsk. Timian
1-2 spsk. Oksefond (man kan eventuelt droppe vandet og bruge oksebouillon i stedet for)
2,5 kg. Kartofler
Lidt margarine
Lidt skummetmælk
Salt og peber


SÅDAN GØR DU
1. start med at skrælle kartoflerne og skær dem små stykker (jo mindre stykkerne er, des kortere tid skal det koge).
2. sæt det over at koge, i usaltet vand, det skal lige dække alle stykkerne.
3. I en tykbundet gryde varmes olien og løgene svitses. De skal ikke brune.
4. kødet tilføjes og får lov at bruge
5. imens renses alle grøntsager. Gulerødder rives groft, selleri snittes i tynde skiver, peberfrugt og hvidløg hakkes fint.
6. når kødet er brunet kommes grøntsager og krydderier i sammen med vand og fond.
7. så skrues der ned og sovsen får lov til at stå og simre.
8. tænd ovnen på 215 grader
9. når kartoflerne er færdige, hældes det meste af vandet fra, og de moses med en håndmixer sammen med margarine og mælk. Den skal være meget blød og smidig
10. smages til med salt og peber.
11. kødsovsen hældes i et ildfast fad, og kartoffelmosen fordeles henover det.
12. lav riller i mosens overflade med en gaffel, og sæt fadet i ovnen i 25-30 minutter, til mosens overflade er brunlig og sprød nogle steder.
SERVERING
serveres varmt eventuelt med brød og wokgrønt

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Hyttepie opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Hyttepie fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Hyttepie, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Påske opskrifter
AFSTEMNING

Hvilke ting hader du mest når du handler ind?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus






Populære søgninger: Grillet vildt dyrekølle     Røræg i ovn     Den bedste Kylling i Karry!     Rejeroulade med spinat.     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Sukkerfri Vanillekranse     Krydder frikadeller     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Nemme pølsehorn     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Stikkelsbærtærte     Fødselsdags pølsehorn     Svampet kanelkage     Spaghetti med verdens bedste kødsauce     Omelet m. skinke og ost     Fiskefilet med kartofler og persillesauce.     Hakket kylling med frisk pasta i ovnen     Frisk pasta med laks og flødesovs     Panang karrypasta med kylling     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com