opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Hyttepie

Hyttepie

Hyttepie
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(43)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
3.234
Visninger
76
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1 kg oksefars
En smule olie
2-3 løg
1 peberfrugt
3 stilke blegselleri
2 fed hvidløg
3-4 gulerødder
2dl. Vand
2 tsk. Rosmarin
1 tsk. Timian
1-2 spsk. Oksefond (man kan eventuelt droppe vandet og bruge oksebouillon i stedet for)
2,5 kg. Kartofler
Lidt margarine
Lidt skummetmælk
Salt og peber


SÅDAN GØR DU
1. start med at skrælle kartoflerne og skær dem små stykker (jo mindre stykkerne er, des kortere tid skal det koge).
2. sæt det over at koge, i usaltet vand, det skal lige dække alle stykkerne.
3. I en tykbundet gryde varmes olien og løgene svitses. De skal ikke brune.
4. kødet tilføjes og får lov at bruge
5. imens renses alle grøntsager. Gulerødder rives groft, selleri snittes i tynde skiver, peberfrugt og hvidløg hakkes fint.
6. når kødet er brunet kommes grøntsager og krydderier i sammen med vand og fond.
7. så skrues der ned og sovsen får lov til at stå og simre.
8. tænd ovnen på 215 grader
9. når kartoflerne er færdige, hældes det meste af vandet fra, og de moses med en håndmixer sammen med margarine og mælk. Den skal være meget blød og smidig
10. smages til med salt og peber.
11. kødsovsen hældes i et ildfast fad, og kartoffelmosen fordeles henover det.
12. lav riller i mosens overflade med en gaffel, og sæt fadet i ovnen i 25-30 minutter, til mosens overflade er brunlig og sprød nogle steder.
SERVERING
serveres varmt eventuelt med brød og wokgrønt
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Hyttepie fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Hyttepie, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Grillspyd     Grillet jomfruhummerhaler     Omelet m. skinke og ost     Hjemmelavet Hyldeblomstsaft     Grønkålssalat med mandler og æbler     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Grillet kyllingefilet     Fersken suppe (den er genial)     Helstegt grillet oksefilet     Røræg i ovn     Grillet vildt dyrekølle     Kogning af majs     Raclette med det hele     Helstegt Oksestriploin     Havkat i fad med grønsager og bacon     Abehjerne     Gulerodskage (Rå)     Hel Kylling på roterende grillspyd (rotisseri)     God Kartoffelsalat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]