opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Super lækker brun sovs

Super lækker brun sovs

Super lækker brun sovs
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(184)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
7.587
Visninger
88
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
margarine
mel
væske fra kød og evt. kartofler
mælk
salt og peber
eddike (jeg bruger som regel rødvinseddike, men hvis ikke jeg har det i huset kan en hvilken som helst anden eddike bruges
honning
kulør
evt. fond


SÅDAN GØR DU
Smelt margarine - mængden afhænger af hvor mange der skal spise med, jeg bruger ca. 50 g til seks personer.
Rør mel i det (ca. 1,5 store spsk pr. 50 gr), til det er en tyk masse i bunden af gryden og spæd til med væske fra kødet, lidt ad gangen. Lad hele tiden sovsen komme op og røre kogepunktet før du tilføjer mere væske. Når det er en meget tyk sovs, eller du er ved at løbe tør for kødvæske, skifter du over til mælk. Fortsæt med at spæde med mælken indtil det har den konsistens du foretrækker.

Nu kommer det vigtige: der skal smages til med eddike, honning, salt og peber. Det er vigtigt at alle tre smagsgrupper dækkes. Tilføj lidt ad gangen, af de forskellige ingredienser, indtil sovsen er helt perfekt. Hvis ikke kødsmagen er kraftif nok, kan man forstærke den med svine-, kalve-, okse-, kyllinge- eller andefond - alt efter hvilken form for kød man serverer. Tilføj kulør indtil farven også er perfekt.
SERVERING
Serveres sammen med lækkert veltilberedt kød, og det tilbehør man har mest lyst til.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Super lækker brun sovs fra Maduniverset.dk i kategorien Saucer opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Super lækker brun sovs, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Trylledej (ikke spiseligt)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Tanjas krydderurte Mayonaise      Fersken suppe (den er genial)     Nemme flûtes     Nemme pølsehorn     Spagetti carbonara     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Raclette med det hele     Mælkesnitter     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Pizza bagt på bagesten     Gulerodskage (Rå)     Grov go'e boller     Grovboller     Fondue     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]