opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › OreganoOstePølsehorn

OreganoOstePølsehorn

OreganoOstePølsehorn
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(69)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
OreganoOstePølsehorn  Foto af : Maduniverset
3.957
Visninger
81
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
150 gr. smør, smeltet i en gryde til lidt mere end håndvarmt
2 dl. minimælk tilsættes, nu skal det gerne være håndvarmt
50 gr. stue temp. gær
2 stue temp. æg
2 tsk. groft salt

32 halve party pølser - eller pølsehornspølser
revet mozzarella
1-2 æg pisket æg til pensling
tørret oregano til drys


SÅDAN GØR DU

Smeltet smør og mælk hældes i en røreskål. Er smørret blevet for varmt, hældes mælken i gryden, derefter det hele i røreskålen, så er det hurtig den rette temp.
Rør gæren ud i vædsken.
Tilsæt salt.
Rør hver gang.
Tilsæt melet - først 600 gr. - derefter lidt af gangen til du har en go sliplet dej.
Del dejen i 4.
Hver del rulles ud til en pizza, du derefter deler i 8 slices med en pizza-rullekniv.
På hver slice lægges en halv partypølse, revet mozarella, og den rulles sammen fra den brede ende som en croissant.
Pensl med sammenpiskede æg og drys med tørret oregano.
Hæver på en bageplade med bagepapir, dækket med et klæde i 40-45 min.


Bages ved 200 gr. varmluft 8-10 min.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på OreganoOstePølsehorn med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet OreganoOstePølsehorn, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Grillspyd     Helstegt grillet oksefilet     Grillet jomfruhummerhaler     Grillet vildt dyrekølle     sprængt kylling med peberrodssovs.     Gulerodskage (Rå)     Raclette med det hele     Frisk pasta med laks og flødesovs     Grillet kyllingefilet, saftigt og nemt     Verdens bedst grillede oksemørbrad     Helstegt Oksestriploin     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Røræg i ovn     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Grillet kyllingefilet     Svampet kanelkage     Omelet m. skinke og ost     Morgenbirkes - fryseegnede     Græsk rejetærte     Hel Kylling på roterende grillspyd (rotisseri)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]