opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Monica's krydret hjemmelavet lagsagne

Monica's krydret hjemmelavet lagsagne

Monica's krydret hjemmelavet lagsagne
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(185)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
14.963
Visninger
136
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Lækker krydderet lagsagne - der smager af noget!

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret


FÅ 21% RABAT på køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset (brug kode: maduni21)
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Til Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
500 gram hakket oksekød

100-150 gram bacon i tern evt. kalkunbacon
1 stort løg ( el. 2 små) 250 g.

3-4 gulerødder 350 g.

1 rød chilipeber
(rødpeber/gulpeber, ved ikke så krydderet ret)

3 fed hvidløg
1 dåse hakkede tomater (evt. blendet)
1 dåse koncentreret tomatpuré
1-2 dl. rødvin
4-5 dl. vand (efter behov)
1 spsk. oregano
1 spsk. basilikum
1 spsk. merian
1 tsk. chiliflager
Salt
Peber

9-12 Lasagneplader

250 g. Revet Ost

Becamelsovs (se under Monica's Behamelssauce 1/2)
mælk/mel/salt/peber/muskat/ evt. fløde/smelteost



SÅDAN GØR DU
Hak løg, hvidløg, chili og gulerødder.

Steg baconterningerne og løgene sammen i en stor sauterpande eller gryde i 2-3 min. Tilsæt derefter 500 gram oksekød.

Når kødet er brunet tilsættes hakkede tomater, koncentrerede tomatpuré, hvidløg, chilipeber samt gulerødder. Rør saucen godt sammen.

Tilsæt derefter rødvinen og en passende mængde vand. Til sidst tilsættes chilipulveret samt krydderurterne oregano, basilikum og merian. Smag saucen til med salt & peber, og lad den småkoge under låg i 15- 20 min.

I bundet af fadet lægges et tyndt lag behamelsauce. Oven på det lægges et lag lasagneplader. Derefter skiftevis et lag kødsovs, lidt behamelsauce og et lag lasagneplader. Slut af med kødsovsen efterfulgt af behamelsauce.

Bag lasagnen i en forvarmet oven ved 200 grader i ca. 35 min. Efter 25 min. dækkes lasagnen med revet ost. Lad den stå i 10-12 min. før den spises.
SERVERING
Med en god salat og flûtes Hvidløgsdressing kan anbefales til, hvis man er til hvidløg
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Monica's krydret hjemmelavet lagsagne fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Monica's krydret hjemmelavet lagsagne, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Raclette med det hele     Chokoladekage på 5 min. i en kop     paella skøtt     Omelet m. skinke og ost     Fedtfattig kartoffelfad.     Pølsehorn med kvark naturel     Muslingesuppe med gratineret muslinger & grøntsagstoast     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Mørbradgryde m. ris     Paneret brie pandestegt     Fersken suppe (den er genial)     Oste sovs     Porrer i fad med oksekød     Banan-yoghurt creme brulée     Hvidkålssuppe, italiensk inspireret     Forloren hare m ribs-flødesovs     Bradepande/pandekage!     Marengs med dadler og chokolade     Provence fiskesuppe med aioli og brød     Fondue     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]