Annoncering | Mobil/tablet version | 278 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.493 opskrifter fra 25.541 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Monica's krydret hjemmelavet lagsagne

Monica's krydret hjemmelavet lagsagne

Monica's krydret hjemmelavet lagsagne
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(185)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
10.325
Visninger
96
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Monica

Lækker krydderet lagsagne - der smager af noget!

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret
DU SKAL BRUGE
500 gram hakket oksekød

100-150 gram bacon i tern evt. kalkunbacon
1 stort løg ( el. 2 små) 250 g.

3-4 gulerødder 350 g.

1 rød chilipeber
(rødpeber/gulpeber, ved ikke så krydderet ret)

3 fed hvidløg
1 dåse hakkede tomater (evt. blendet)
1 dåse koncentreret tomatpuré
1-2 dl. rødvin
4-5 dl. vand (efter behov)
1 spsk. oregano
1 spsk. basilikum
1 spsk. merian
1 tsk. chiliflager
Salt
Peber

9-12 Lasagneplader

250 g. Revet Ost

Becamelsovs (se under Monica's Behamelssauce 1/2)
mælk/mel/salt/peber/muskat/ evt. fløde/smelteost



SÅDAN GØR DU
Hak løg, hvidløg, chili og gulerødder.

Steg baconterningerne og løgene sammen i en stor sauterpande eller gryde i 2-3 min. Tilsæt derefter 500 gram oksekød.

Når kødet er brunet tilsættes hakkede tomater, koncentrerede tomatpuré, hvidløg, chilipeber samt gulerødder. Rør saucen godt sammen.

Tilsæt derefter rødvinen og en passende mængde vand. Til sidst tilsættes chilipulveret samt krydderurterne oregano, basilikum og merian. Smag saucen til med salt & peber, og lad den småkoge under låg i 15- 20 min.

I bundet af fadet lægges et tyndt lag behamelsauce. Oven på det lægges et lag lasagneplader. Derefter skiftevis et lag kødsovs, lidt behamelsauce og et lag lasagneplader. Slut af med kødsovsen efterfulgt af behamelsauce.

Bag lasagnen i en forvarmet oven ved 200 grader i ca. 35 min. Efter 25 min. dækkes lasagnen med revet ost. Lad den stå i 10-12 min. før den spises.
SERVERING
Med en god salat og flûtes Hvidløgsdressing kan anbefales til, hvis man er til hvidløg

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Monica's krydret hjemmelavet lagsagne opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Monica's krydret hjemmelavet lagsagne fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Monica's krydret hjemmelavet lagsagne, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Krydder frikadeller     Frisk pasta med laks og flødesovs     Nemme pølsehorn     Svampet kanelkage     Glace til kage     Kogning af majs     Helstegt grillet oksefilet     Absolut bedste BBQ marinade     Tunmousse      Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Grillet vildt dyrekølle     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Marinade til kyllingfilet     Honningmarinade     Helstegt Oksestriploin     Røræg i ovn     Omelet m. skinke og ost     Gammeldags Agurksalat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]