opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Gittes jordbær og rabarbertærte

Gittes jordbær og rabarbertærte

Gittes jordbær og rabarbertærte
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(112)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.829
Visninger
111
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Det klassiske sommerpar jordbær og rabarber mødes perfekt i denne pragtfulde nemme tærte. Lige god som nem "kaffebrød" som overdådig dessert som afslutning på en sommerbuffet. Dejligt med enten flødeskum, creme fraiche eller vanilleis som tilbehør.

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret


LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
Fyld: 8-10 rabarber (alle sorter) 1 bakke jordbær (frosne helt ok, ca. 300-500 g. sukker (alt efter hvor sød/sur man ønsker desserten) 2 gode spsk vanillesukker, ca. 2 spsk kartoffelmel

Låg: 60 g mel, 1 tsk bagepulver, 2 æg (3 hvis det bliver for tungt) 1 pose kokosmel, 170 g sukker, 125 smør/bagemargarine.


SÅDAN GØR DU
Fyld: Rabarberne skylles og skæres i ca. 1 cm stykker, lægges i et smurt ildfast fad, drys rundhåndet med sukkeret (husk at komme kartoffelmelet i sukkeret først, da der trækker meget væske fra frugten). Jordbærerne kommes ovenpå og lidt mere sukker drysses over.

Låg: Fedstsof og sukker røres, derefter piskes æggene i, bagepulver blandes med mel og vendes i. Til sidst røres kokosmelet i. Dejen/massen sættes med ske ovenpå bærbunden og "glattes ud" så det nogenlunde dækker.

Bages midt i ovnen ved ca. 175 grader ca. 25-45 min alt efter portionsstørrelse og tykkelsen på det ovnfaste man bager i og efter hvor fine/grove rabarberne er. Færdig når låget er gylden brunt, hvis i tvivl stik ned midt i og tjek om rabarbne er bløde, er de det er desserten færdig.
SERVERING
Lad desserten hvile ca. 30 min inden servering ellers smelter tilbehøret! Serveres med iskold flødeskum, creme fraiche eller vanilleis.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Gittes jordbær og rabarbertærte fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Gittes jordbær og rabarbertærte, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Røræg i ovn     Klatkager lavet af havregrød     Kvædemarmelade     Helstegt Oksestriploin     Blommetrifli     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fersken suppe (den er genial)     Raclette med det hele     Gulerodskage (Rå)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Trylledej (ikke spiseligt)     drømmekage i bradepande     Svampet kanelkage     Nemme pølsehorn     Gammeldaws æbleflæsk.     Langtidsstegt oksemørbrad     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Omelet m. skinke og ost     Monica's krydret hjemmelavet lagsagne     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]