opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Gittes jordbær og rabarbertærte

Gittes jordbær og rabarbertærte

Gittes jordbær og rabarbertærte
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(112)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
4.819
Visninger
88
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Det klassiske sommerpar jordbær og rabarber mødes perfekt i denne pragtfulde nemme tærte. Lige god som nem "kaffebrød" som overdådig dessert som afslutning på en sommerbuffet. Dejligt med enten flødeskum, creme fraiche eller vanilleis som tilbehør.

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret
DU SKAL BRUGE
Fyld: 8-10 rabarber (alle sorter) 1 bakke jordbær (frosne helt ok, ca. 300-500 g. sukker (alt efter hvor sød/sur man ønsker desserten) 2 gode spsk vanillesukker, ca. 2 spsk kartoffelmel

Låg: 60 g mel, 1 tsk bagepulver, 2 æg (3 hvis det bliver for tungt) 1 pose kokosmel, 170 g sukker, 125 smør/bagemargarine.


SÅDAN GØR DU
Fyld: Rabarberne skylles og skæres i ca. 1 cm stykker, lægges i et smurt ildfast fad, drys rundhåndet med sukkeret (husk at komme kartoffelmelet i sukkeret først, da der trækker meget væske fra frugten). Jordbærerne kommes ovenpå og lidt mere sukker drysses over.

Låg: Fedstsof og sukker røres, derefter piskes æggene i, bagepulver blandes med mel og vendes i. Til sidst røres kokosmelet i. Dejen/massen sættes med ske ovenpå bærbunden og "glattes ud" så det nogenlunde dækker.

Bages midt i ovnen ved ca. 175 grader ca. 25-45 min alt efter portionsstørrelse og tykkelsen på det ovnfaste man bager i og efter hvor fine/grove rabarberne er. Færdig når låget er gylden brunt, hvis i tvivl stik ned midt i og tjek om rabarbne er bløde, er de det er desserten færdig.
SERVERING
Lad desserten hvile ca. 30 min inden servering ellers smelter tilbehøret! Serveres med iskold flødeskum, creme fraiche eller vanilleis.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Gittes jordbær og rabarbertærte opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Gittes jordbær og rabarbertærte fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Gittes jordbær og rabarbertærte, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Den BEDSTE Bolognese     Abemad - frugtsalat med råcreme     Brune kager     Den bedste ungarske gullasch     Hjemmelavet fransk hotdog dressing     Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche)     Laks med gulerødder og frisk pasta     Kold kartoffelsalat med Ravigottesauce     Chorizo stuffed chicken breasts with raspberry mole     Sauce     Kokoskager for dummies     Guacamole mexicansk     Pasta med Thaigrontsager     Farsbrød med gorgonzola     Stuvet blomkål     Frugtkage Med Kokoslåg     Tunfiske brød     Pasta med skinke og bacon i flødesovs     Græske frikadeller     irsk stuvning med svinekød     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]