Annoncering | Mobil/tablet version | 306 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.493 opskrifter fra 25.541 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Camarones a la muy diabla

Camarones a la muy diabla

Camarones a la muy diabla
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(104)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Camarones a la muy diabla
6.335
Visninger
90
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Henrik Olsen

Kan med fordel grilles, koges med i diabla salsa. Variation med jomfru hummer, og mindre rejer.

DU SKAL BRUGE
1 kg friske/frosne store rejer (eller små jomfruhummere) eller kogte.
5 mirasol chile eller guajillo tørret
2 chiles de árbol tørret
2 røde friske habanerõ
1 dåse chipotle adobados 105 g.
1 stort løg
6 fed hvidløg
½ tsk. spidskommen
Juice fra 2 lime
25 g. smør eller svinefedt (efter smag)
Salt efter smag
2 lime skåret i kiler som tilbehør
(1 dl. fiske bouillon)


SÅDAN GØR DU

Fjern stilk og tør med en fugtig klud alle tørret chile kog i en gryde i 10 min. tag dem op dræn og lad dem køle, rist habanerõs på en tør pande, over gasblus eller grill til hver chile er ca. 50 % sorte og bløde, (når du har kogt rejer) blend de kogte chile, chipotle og tilsæt væsken fra de kogte rejer (hvis du bruger færdig kogte eller grillet rejer tilsæt 1 dl. fiske bouillon) blend til fin puré.
Si saucen, smag til med salt.
Kog vand i en gryde med ½ lille løg. Du kan vælge at pille rejer før du koger dem, klip ned langs ryggen på rejen fjern skal og den sorte streng. Kog skallerne i 5 min. si og brug vandet til at koge rejer i.
Når vandet koger tilsæt rejer kog i 2 min. fjern rejer og sæt til side, kog væsken ind til 1 dl. Bruger du færdige rejer spring dette over.
Rens hvidløg og hak dem eller pres dem, rens løg og sauter i smør eller svinefedt til de er klare, tilsæt spidskommen og lime juice omrøre.
Tilsæt rejer kog langsomt og når rejerne er lyserøde, tilsæt saucen og giv et opkog.
SERVERING
Serveres med mexicanske hvide ris og ensalada de col rojo, tortilla og/ eller bolillo (flûte). Hvis rejer ikke er afskallet før servering, sørg for mange servietter.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Camarones a la muy diabla opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Camarones a la muy diabla med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Skaldyr opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Camarones a la muy diabla, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Krydder frikadeller     Den bedste Kylling i Karry!     Frisk pasta med laks og flødesovs     Nemme pølsehorn     Svampet kanelkage     Glace til kage     Kogning af majs     Helstegt grillet oksefilet     Absolut bedste BBQ marinade     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Tunmousse      Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Grillet vildt dyrekølle     Marinade til kyllingfilet     Honningmarinade     Helstegt Oksestriploin     Røræg i ovn     Omelet m. skinke og ost     Gammeldags Agurksalat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]