opskrifter
Søg i 12.596 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Julepostej med pistacier

Julepostej med pistacier

Julepostej med pistacier
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(103)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
13.674
Visninger
209
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
500 g hakket kalve- og flæskekød
100 g hakket spæk
2 tsk. salt
lidt friskmalet peber
3/4 dl postvin
½ tsk. tørret timian
1-2 små hakkede chalotteløg
2 æg
Fyld: ca. 300 g berberiandebryst
75 g spæk
2 spsk. portvin
25 g pistacienødder
Pynt: en kvist timian
lidt pistacienødder


SÅDAN GØR DU
Start med fyldet. Skær skindet af andebrystet. Skær andekød og spæk i små tern, ca. 1 cm. Læg andekød og spæk i en skål og hæld portvinen over. Lad det trække ½ - 1 time. Rør det hakkede kød sammen med det marinerede kød og spæk og alle de øvrige ingredienser til fars og fyld. Hæld blandingen i en velsmurt postejform, læg en kvist timian og nogle pistacienødder på. Dæk med låg eller folie og bag postejen ca. 1 time ved 200°. Afkøl den under let pres
Postejen kan fryses.




SERVERING
Serveres afkølet med godt hjemmebagt brød.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Julepostej med pistacier fra Maduniverset.dk i kategorien Anderledes opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Julepostej med pistacier, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Lækre opskrifter på Lucia brød til den 13 december
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Tid til at bage småkagerne til juleaften
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Hjemmelavet marcipan - kun 2 ingredienser     Mandarin kage     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Ovnstegt røget medister     Solsikkekerner, græskarkerner - ristede og saltede     Indbagte rejer     Fars i fad med hvidkål     Spaghetti med kødsovs     Stegt flæsk m. persillesovs     Hjemmelavet nutella      Børnenes kokoskugler     Raclette med det hele     Svampet kanelkage     Røræg i ovn     Oldes Kokoskranse     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Mormors Stegte sild i eddike     Oldemors sirupskage - nem og lækker     jordbærfromage     Knasende chokolade cornflakes     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]