opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Artiskoklikør

Artiskoklikør

Artiskoklikør
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(28)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
1.669
Visninger
82
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Ikke ligefrem en appetit vækker hos de fleste, men artiskoklikør er helt klart en delikatesse. Den kan nydes både som aperitif eller som ingrediens i cocktails. Artiskoklikør er ofte søde i smagen og er et glimrende alternativ til Fernet Branca eller Campari.



DU SKAL BRUGE
200g artiskok blade
1 liter marsala el. lys portvin
1 dl vodka

Sukkersirup:
6 dl sukker
3 dl vand


SÅDAN GØR DU
Skær artiskokker i skiver og tilføj dem til sylteglasset.
Tilsæt marsala og vodka.
Stil glasset til lagring i 3 uger, og omryst glasset dagligt.

Filtrer herefter og smag til med sukkersirup.
SPARERÅD
Brug gerne den billigste portvin du kan finde.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Artiskoklikør fra Maduniverset.dk i kategorien Drikkelse opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Artiskoklikør, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Lækre sprøde æbleskiver og varm gløgg til de 4 advent søndage
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Julekonfekt prøv fx. Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Børnenes kokoskugler     Norske Pebernødder     Gode Råd - Sønderjysk specialitet     Florentiner     Frisk pasta med laks og flødesovs     Haresteg     Farsret i ovn     Lagkagebund     Raclette med det hele     Osso Buco Med Svesker, Kanel Og Chili Serveret Med Rodfrugte     Oldes Kokoskranse     Lakrids (Sød, finsk)     Mørbrad á l órange     Rødbedesalat     Makrontærte med æbler og kanelfløde.     Marineret, langtidsbagt oksebov med porrer, gulerødder og ka     Røræg i ovn     Pizza pepperoni     Nemme æbleskiver     hårdkogte æg     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]