opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Hindbærlikør

Hindbærlikør

Hindbærlikør
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(116)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
7.292
Visninger
100
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Hindbærlikør er et frisk pust af frugt. Den kan laves med både friske og frosne bær. En lækker kombinationslikør for den som er villig til at eksperimentere med avancerede opskrifter.



LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
600 g hindbær (frosne eller friske)
½ ltr tør rødvin
½ ltr Whiskey
1 vanillestang
Skræl fra en ½ citron
2 dl sukker


SÅDAN GØR DU
Likøren laves ved at lave 2 separate blandinger, og derefter blande dem.
Mos hindbærene akkurat så meget at saften kommer ud.
Tilføj dem til et sylteglas, sammen med vinen og lad dem lagre i 14 dage.

Rids vanillestangen og hæld den i et andet sylteglas sammen med whiskey og citronskal.
Lad blandingen lagre i 14 dage.

Filtrer hindbærvinen.
Gem ca. 1½ dl af hindbærvinen og hæld resten i en lille gryde.
Tilføj sukkeret og varm blandingen op ved middel varme, indtil sukkeret er opløst og blandingen har en sirupagtig konsistens.
Lad blandingen køle af.

Filtrer whiskeyblandingen og bland den med hindbærsiruppen i et sylteglas. Smag til med den tilbageværende 1½ dl hindbærvin.
Stil hindbærlikøren til lagring i 4 uger.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Hindbærlikør fra Maduniverset.dk i kategorien Drikkelse opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Hindbærlikør, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: indbagt oksemørbrad / Beef Wellington      Fersken suppe (den er genial)     Raclette med det hele     "Fattigmandskage" fra Chile.     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fiskeret med broccoli og rød peber.     Grillet vildt dyrekølle     hedegryde     Gulerodsfrikadeller     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Lækker Thai Kylling ret     Pasta og bønnesuppe     Tyrkisk farsbrød     Rød karrypasta     svensk pølseret med karry     Suppe - Som min mor lavede den.     Muffins med kokos, chokolade og nødder     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Nemme pølsehorn     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]