Annoncering | Mobil/tablet version | 247 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.479 opskrifter fra 25.414 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Hyben/rosenlikør

Hyben/rosenlikør

Hyben/rosenlikør
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(101)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
3.414
Visninger
103
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

JesperAgermose

Delikat hybenlikør på rosenblade og hyben. Meget kendt på Sardinien og er rig på c-vitaminer. Nyd den til isdesserter, eller i champagne som cocktail.

DU SKAL BRUGE
300 g hyben el. rosenhyben
1 håndfuld rosenblade fra haven (ubehandlet og usprøjtede)
1 fl. (70 cl) rom
300 g sukker
300 ml vand
1 økologisk citron
1 vanillestang
evt. 1 kryddernellike


SÅDAN GØR DU
Vask og tør bærrene og skær dem i halve. Skræl citronen (uden det hvide).
Spred rosenbladene udover en fugtig klud og læg en anden fugtig klud henover. Dup forsigtigt med hænderne indtil bladene er rene for støv og partikler.
Undlad at skylle bladede, da de således kan miste smag.
Hæld rosenbladene, citronskal, vanillestang, kryddernellike i et sylteglas og tilsæt alkohol.

Lad blandingen lagre i mindst 4 uger i et mørkt, køligt rum/skab.
Husk at ryste blandingen ca. hver anden dag.

Filtrer blandingen og smag til med sukkersirup, og lad den lagre yderligere 2-3 uger.
Filtreres evt. igen hvis blandingen stadig er uklar.
Opbevares på køl eller ved stuetemperatur.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Hyben/rosenlikør opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Hyben/rosenlikør fra Maduniverset.dk i kategorien Drikkelse opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Hyben/rosenlikør, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Påske opskrifter
AFSTEMNING

Hvilke ting hader du mest når du handler ind?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus






Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Limefromage med fløde     Den bedste Kylling i Karry!     Kantarel sauce     Krydder frikadeller     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Kyllingeragout     Julekager     Panettone      krydret farsfad med porrer     Tapas med chorizo     Grov go'e boller     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Julekringle med marcipan     De fantastiske ananasbøffer     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Orientalsk Kylling med Kokosmælk     Hakket Oksekød med Hvidkål     Knasende chokolade-Godter     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com