opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Hyben/rosenlikør

Hyben/rosenlikør

Hyben/rosenlikør
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(101)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
4.701
Visninger
119
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Delikat hybenlikør på rosenblade og hyben. Meget kendt på Sardinien og er rig på c-vitaminer. Nyd den til isdesserter, eller i champagne som cocktail.

DU SKAL BRUGE
300 g hyben el. rosenhyben
1 håndfuld rosenblade fra haven (ubehandlet og usprøjtede)
1 fl. (70 cl) rom
300 g sukker
300 ml vand
1 økologisk citron
1 vanillestang
evt. 1 kryddernellike


SÅDAN GØR DU
Vask og tør bærrene og skær dem i halve. Skræl citronen (uden det hvide).
Spred rosenbladene udover en fugtig klud og læg en anden fugtig klud henover. Dup forsigtigt med hænderne indtil bladene er rene for støv og partikler.
Undlad at skylle bladede, da de således kan miste smag.
Hæld rosenbladene, citronskal, vanillestang, kryddernellike i et sylteglas og tilsæt alkohol.

Lad blandingen lagre i mindst 4 uger i et mørkt, køligt rum/skab.
Husk at ryste blandingen ca. hver anden dag.

Filtrer blandingen og smag til med sukkersirup, og lad den lagre yderligere 2-3 uger.
Filtreres evt. igen hvis blandingen stadig er uklar.
Opbevares på køl eller ved stuetemperatur.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Hyben/rosenlikør fra Maduniverset.dk i kategorien Drikkelse opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Hyben/rosenlikør, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     svinemørbrad i fad m. frisk pasta     Hjemmelavet sky     Salatmayonnaise     lækre butterbeans frikadeller     Honningmarinade     Gullasch med kartoffelmos     Rabarber crumble med marcipan chunks     Spaghetti med kødsovs     Mayonnaise med basilikum     Gryderet til gæster     Færøsk æblekage     Æblekage med kanelsukker og nødder.     Kalkunbryst med bacon & pikantost     Kartoffelmos med rodfrugter     Laksesalat med dild og citron     norske boller     Frikadeller med havregryn     After Eight kage     Hjemmelavet Pikant ost     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]