opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Hyben/rosenlikør

Hyben/rosenlikør

Hyben/rosenlikør
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(101)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.635
Visninger
136
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Delikat hybenlikør på rosenblade og hyben. Meget kendt på Sardinien og er rig på c-vitaminer. Nyd den til isdesserter, eller i champagne som cocktail.



LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
300 g hyben el. rosenhyben
1 håndfuld rosenblade fra haven (ubehandlet og usprøjtede)
1 fl. (70 cl) rom
300 g sukker
300 ml vand
1 økologisk citron
1 vanillestang
evt. 1 kryddernellike


SÅDAN GØR DU
Vask og tør bærrene og skær dem i halve. Skræl citronen (uden det hvide).
Spred rosenbladene udover en fugtig klud og læg en anden fugtig klud henover. Dup forsigtigt med hænderne indtil bladene er rene for støv og partikler.
Undlad at skylle bladede, da de således kan miste smag.
Hæld rosenbladene, citronskal, vanillestang, kryddernellike i et sylteglas og tilsæt alkohol.

Lad blandingen lagre i mindst 4 uger i et mørkt, køligt rum/skab.
Husk at ryste blandingen ca. hver anden dag.

Filtrer blandingen og smag til med sukkersirup, og lad den lagre yderligere 2-3 uger.
Filtreres evt. igen hvis blandingen stadig er uklar.
Opbevares på køl eller ved stuetemperatur.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Hyben/rosenlikør fra Maduniverset.dk i kategorien Drikkelse opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Hyben/rosenlikør, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Sankt hans opskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Bearnaise sauce i blender     Grillspyd     Hjemmelavet hyldeblomst saft     Gulerodskage (Rå)     Grillet vildt dyrekølle     Røræg i ovn     Grillet jomfruhummerhaler     Helstegt Oksestriploin     Fersken suppe (den er genial)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Suppekuren     Marineret kalkunbryst- helstegt     Helstegt grillet oksefilet     Raclette med det hele     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Grillede små kartofler med bacon på spyd     Hjemmelavet varmrøget laks     Havretern med nougat     Havkat i fad med grønsager og bacon     Nem softice     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]