opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Hyben/rosenlikør

Hyben/rosenlikør

Hyben/rosenlikør
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(101)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
4.531
Visninger
117
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Delikat hybenlikør på rosenblade og hyben. Meget kendt på Sardinien og er rig på c-vitaminer. Nyd den til isdesserter, eller i champagne som cocktail.

DU SKAL BRUGE
300 g hyben el. rosenhyben
1 håndfuld rosenblade fra haven (ubehandlet og usprøjtede)
1 fl. (70 cl) rom
300 g sukker
300 ml vand
1 økologisk citron
1 vanillestang
evt. 1 kryddernellike


SÅDAN GØR DU
Vask og tør bærrene og skær dem i halve. Skræl citronen (uden det hvide).
Spred rosenbladene udover en fugtig klud og læg en anden fugtig klud henover. Dup forsigtigt med hænderne indtil bladene er rene for støv og partikler.
Undlad at skylle bladede, da de således kan miste smag.
Hæld rosenbladene, citronskal, vanillestang, kryddernellike i et sylteglas og tilsæt alkohol.

Lad blandingen lagre i mindst 4 uger i et mørkt, køligt rum/skab.
Husk at ryste blandingen ca. hver anden dag.

Filtrer blandingen og smag til med sukkersirup, og lad den lagre yderligere 2-3 uger.
Filtreres evt. igen hvis blandingen stadig er uklar.
Opbevares på køl eller ved stuetemperatur.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Hyben/rosenlikør opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Hyben/rosenlikør fra Maduniverset.dk i kategorien Drikkelse opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Hyben/rosenlikør, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grillet vildt dyrekølle     Madbrød med rosmarin     Langtidsstegt svinekæber     oksefond     Helstegt Oksestriploin     Fondue     Abrikos-Chokolade lagkage.     Fløde Gullash med kartoffelmos     Børnenes kokoskugler     Græsk rejetærte     æblekage med marcipan     Yoghurtboller     Hamburgerkoteletter med pasta.     Spagetti carbonara     Babecue marineret okse striplon på grill     Pasta med skinke og bacon i flødesovs     Mørbradgryde m. ris     Muffins med kokos og ananas     svinemørbrad i fad m. frisk pasta     Tomater med ost og krydderier     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]