opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Italiensk anisette

Italiensk anisette

Italiensk anisette
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(47)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
1.275
Visninger
70
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



Anisette kendes under mange navne. De fleste kender sikkert italiensk Sambuca, eller græsk Ouzo, som alle har anis smagen til fælles. Denne variant indeholder ikke lakrids, og er lavet udelukkende på anis frø, som giver en kraftigere smag.

DU SKAL BRUGE
1 fl (70cl) vodka
1/2 citron
50 g anis frø
1/2 teskefuld vanille
1 lille stykke kanel

Sukkersirup:
6 dl sukker
3 dl vand


SÅDAN GØR DU
Knust anis frøene og skræl citronen (uden det hvide)
Tilsæt anis frø, citronskal, kanel, vanille og vodka til et sylteglas og lad det lagre i ca. 2 uger.
Omryst glasset dagligt.

Filtrer herefter blandingen og smag til med sukkersirup.
Lad blandingen lagre yderligere 6 uger.
Husk at omryste glasset dagligt indtil sukkeret er helt opløst.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Italiensk anisette fra Maduniverset.dk i kategorien Drikkelse opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Italiensk anisette, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Snobrød     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Helstegt grillet oksefilet     Hjemmelavet Hyldeblomstsaft     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Grillspyd     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Helstegt Oksestriploin     Røræg i ovn     Kanelsnegle kagemand     Solsikke/nøddekager     Mornay sauce     Rejeroulade med spinat.     Verdens bedst grillede oksemørbrad     Grillede små kartofler med bacon på spyd     Nachos m/kylling     Grillet vildt dyrekølle     Marinerede flanksteak     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]