opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Limoncello cremelikør

Limoncello cremelikør

Limoncello cremelikør
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(125)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
3.535
Visninger
74
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



En ægte italiensk specialitet, med en cremet konsistens og en frisk smag af citrus. Likøren stammer fra Campania, og især Limoncello fra området omkring Sorrento er berømt.

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret
DU SKAL BRUGE
6 økologiske citroner
1 fl. (70cl) vodka
600 g sukker
1 liter UHT sødmælk
1 tsk vanillepulver.


SÅDAN GØR DU
Skræl citronerne med en kartoffelskræller uden at det hvide fra citronen kommer med.
Hæld citronskal og vodka i et sylteglas og lad blandingen lagre i 1 uge.
Filtrer herefter blandingen.

Hæld sukker, mælk og vanille i en mellemstor gryde, og lade det varme op under middel varme.
Lad det simre i et par minutter, indtil sukkeret er opløst, og stil det herefter til afkøling.

Hæld alkoholblandingen og mælkeblanding sammen i en stor flaske (ca. 2 ltr)

Opbevares i fryseren og serveres iskold.

OBS: SKAL OPBEVARES PÅ KØL PÅ GRUND AF MÆLKEN.
SERVERING
Den serveres iskold, og gerne til fiskeretter.
SPARERÅD
Brug gerne den billigste vodka du kan finde.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Limoncello cremelikør fra Maduniverset.dk i kategorien Drikkelse opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Limoncello cremelikør, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Snobrød     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Helstegt grillet oksefilet     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Grillspyd     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Hjemmelavet Hyldeblomstsaft     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Røræg i ovn     Solsikke/nøddekager     Helstegt Oksestriploin     Kanelsnegle kagemand     Mornay sauce     Rejeroulade med spinat.     Verdens bedst grillede oksemørbrad     Grillede små kartofler med bacon på spyd     Nachos m/kylling     Pastaret i fad     Grillet vildt dyrekølle     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]