175 g mel
1 æg, sammenpisket
100 g smør i små stykker
1 tsk fint salt
250-300 g kyllingefilet, skåret i mindre stykker
200 g champignon i små stykker
lidt timian
1-2 spsk stærk, god sennep (dijon)
2 æg
2 dl fløde
100 g revet ost
2 dl creme fraiche
salt og peber
Smuldr smør, mel og salt sammen med æg. Lad dejen hvile i kølekab i 30 min.
Når dejen har hvilet, tænd da ovnen til 200 grader, og tærtedejen rulles ud i en stor smurt tærteform. Sørg for at kanterne er flotte, så den ser flot ud til serveringen. Der prikkes i bunden med en gaffel og tærten kommes i ovnen i 10 minutter.
Steg herefter kyllingen i fedtstof på panden. Kom timian på og salt og peber. Når kyllingen er gennemstegt tages den af og champignon steges i resten af fedtstoffet.
I en skål kommes fløde, creme fraiche, æg, revet ost og dijonsennep, som røres godt sammen. Kyllingen og champignon vendes i og det kommes i tærteformen. Det hele kommes i en 200 grader ovn i ca. 40 min. Den skal have en flot gyldenbrun farve og være gennem bagt hvilket kan testet med en kniv i tærten undervejs.
Severes enten som en frokost ret eller som hovedret med noget lækkert salat til.