opskrifter
Søg i 12.590 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Grønlandske Klejner

Grønlandske Klejner

Grønlandske Klejner
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(93)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
14.551
Visninger
237
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
500 g hvedemel
125 g margarine
175 g sukker
reven skal af ½ citron
3 æg
3 spsk fløde

1-2 L salatolie eller majsolie


SÅDAN GØR DU
Margarinen smuldres i melet. Sukker og citron blandes i. Dejen æltes sammen med æg og fløde.
Dejen stilles koldt et par timer.
Rul dejen tyndt ud. Skær den i skrå strimler, 3 cm og 10 cm lange, skær et 3 cm langt snit på langs af hver dejstrimel og fold den ene spids igennem den åbning i midten.
Varm olien i en gryde. Når en franskbrødsterning bliver gylden på 1 min er olien klar.
Kog klejnerne nogle stykker ad gangen, gyldne i 2-3 min. Vend klejnerne når halvdelen af tiden er gået. Tag klejnerne op med en hulske læg dem på fedtsugende papir og lad dem blive kolde.
Klejnerne lægges i dåse med tætsluttede låg, når klejnerne er helt kolde.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Grønlandske Klejner fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Grønlandske Klejner, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Svampet kanelkage     Fersken suppe (den er genial)     Røræg i ovn     Hjemmelavet modellervoks     Blommetrifli     Bedstemor Ands æbletærte II     Kogning af majs     Frisk pasta med laks og flødesovs     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Nemme pølsehorn     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Helstegt Oksestriploin     Pirogger med oksekød     gammel Estrup gryde     Ægte indianer-røv     Pasta Cabonara uden æg     Brownie med saltkaramel midte     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]