opskrifter
Søg i 12.573 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Sticks af kalv/svine fars med Teriyakisauce

Sticks af kalv/svine fars med Teriyakisauce

Sticks af kalv/svine fars med Teriyakisauce
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(125)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Sticks af kalv/svine fars med Teriyakisauce
5.696
Visninger
63
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]
Lækre Sticks som kan laves istedet for fx. frikadeller

DU SKAL BRUGE
500 g. kalv/svine fars
4 spsk sojasauce
4 spsk mirin
3 tsk sorte sesamfrø
½ løg hakket eller revet meget fint.
1 æg
bambusspyd
Oliven olie til stegning.

½ dl. Kikkoman teriyakisauce
½ dl vand
1 tsk.marizena
1 knivspids sukker


SÅDAN GØR DU
Rør alle ingredienserne til farsen sammen i en røremaskine i 5-10 min. En håndmixer kan også bruges. Stil farsen på køl i 30-60 min.

Kødbollerne skal dampes i en bambussteamer (fås hos japanske købmænd) eller i en stor gryde med låg. Læg en metalskål eller porcelænsskål i bunden af gryden og hæld vand i gryden til 2 cm under kanten. Bring det i kog. Form boller på størrelse med store vindruer og læg dem på en middagstallerken med lidt afstand imellem. Middagstallerken skal kunne være i gryden. Når vandet koger, sættes tallerkenen oven på skålen i gryden. Vandet må ikke kunne koge højt op, så det når over tallerkenen, for så bliver bollerne kogt i stedet. Låget lægges på og de dampes 6-8 min. til de er faste.

Bollerne sættes på spyd og steges let gyldne på den flade side på en stor pande i lidt olie.

Teriyakisauce og vand hældes i en kasserolle og marizenaen og sukker piskes i. Det bringes i kog.
SERVERING
Pensel teriyakisaucen på bollerne og server med ris, citronbåde og lynstegte grønsager som fx squash, gulerødder og forårsløg. Kan også servere Hjemmelavet Sushi til
Sticks af kalv/svine fars med Teriyakisauce - 10653-DSC_0139.JPGSticks af kalv/svine fars med Teriyakisauce - 10653-DSC_0138.JPGSticks af kalv/svine fars med Teriyakisauce - 10653-DSC_0140.JPGSticks af kalv/svine fars med Teriyakisauce - 10653-DSC_0141.JPG
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Sticks af kalv/svine fars med Teriyakisauce opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Sticks af kalv/svine fars med Teriyakisauce med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Sticks af kalv/svine fars med Teriyakisauce, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter på Lucia brød til den 13 december
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Tid til at bage småkagerne til juleaften
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grov go'e boller     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Mormors Stegte sild i eddike     Børnenes kokoskugler     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Nissekræs     Daim konfekt     Oldes Kokoskranse     Kransekagestykker     Knasende chokolade cornflakes     Gammeldaws æbleflæsk.     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Raclette med det hele     Svampet kanelkage     Biscotti, sprøde julesmåkager     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Tunmousse      Gode Råd - lette og luftige     Andebryst i ovn til mange     Den bedste Kylling i Karry!     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]