opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Sticks af kalv/svine fars med Teriyakisauce

Sticks af kalv/svine fars med Teriyakisauce

Sticks af kalv/svine fars med Teriyakisauce
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(130)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Sticks af kalv/svine fars med Teriyakisauce
9.929
Visninger
82
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]
Lækre Sticks som kan laves istedet for fx. frikadeller



LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
500 g. kalv/svine fars
4 spsk sojasauce
4 spsk mirin
3 tsk sorte sesamfrø
½ løg hakket eller revet meget fint.
1 æg
bambusspyd
Oliven olie til stegning.

½ dl. Kikkoman teriyakisauce
½ dl vand
1 tsk.marizena
1 knivspids sukker


SÅDAN GØR DU
Rør alle ingredienserne til farsen sammen i en røremaskine i 5-10 min. En håndmixer kan også bruges. Stil farsen på køl i 30-60 min.

Kødbollerne skal dampes i en bambussteamer (fås hos japanske købmænd) eller i en stor gryde med låg. Læg en metalskål eller porcelænsskål i bunden af gryden og hæld vand i gryden til 2 cm under kanten. Bring det i kog. Form boller på størrelse med store vindruer og læg dem på en middagstallerken med lidt afstand imellem. Middagstallerken skal kunne være i gryden. Når vandet koger, sættes tallerkenen oven på skålen i gryden. Vandet må ikke kunne koge højt op, så det når over tallerkenen, for så bliver bollerne kogt i stedet. Låget lægges på og de dampes 6-8 min. til de er faste.

Bollerne sættes på spyd og steges let gyldne på den flade side på en stor pande i lidt olie.

Teriyakisauce og vand hældes i en kasserolle og marizenaen og sukker piskes i. Det bringes i kog.
SERVERING
Pensel teriyakisaucen på bollerne og server med ris, citronbåde og lynstegte grønsager som fx squash, gulerødder og forårsløg. Kan også servere Hjemmelavet Sushi til
Sticks af kalv/svine fars med Teriyakisauce - 10653-DSC_0139.JPGSticks af kalv/svine fars med Teriyakisauce - 10653-DSC_0138.JPGSticks af kalv/svine fars med Teriyakisauce - 10653-DSC_0140.JPGSticks af kalv/svine fars med Teriyakisauce - 10653-DSC_0141.JPG
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Sticks af kalv/svine fars med Teriyakisauce med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Sticks af kalv/svine fars med Teriyakisauce, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
sæson lige nu
Laksesæson - find inspiration på lækre opskrifter
Laks er i sæson i august, september, oktober og april. Laks er nok den fisk de fleste kan lide i Danmark plus man købe den i alle butikker. Der er meget snak om burlaks, hvis man gerne vil være på den sikre side så køb vild laks eller laks med mærket MSC
Se opskrifter her
hvid streg
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mums Risotto :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Kvædemarmelade     Røræg i ovn     Berliner pfannkuchen      Den bedste Crispy chicken burger     Raclette med det hele     French taco     Halloween kage kirkegård     Lækre dadle/nødde trøfler med kokos     lagkage med råcreme & frugt     Original Foccacia brød fra Italien     Frugttærte med merengs og bær     Marengs spøgelser     Kanelsnegle kagemand     Uhyggelige halloween hoveder med fyld     Rejemad     Havregrynskugler     Hjemmelavet agurkesalat     Kartoffeltårn     Frisk pasta med laks og flødesovs     Græsk-Yoghurt brød     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]