Annoncering | Mobil/tablet version | 267 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.493 opskrifter fra 25.541 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Quinoa boller med gojibær og valnøddekerner

Quinoa boller med gojibær og valnøddekerner

Quinoa boller med gojibær og valnøddekerner
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(23)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Quinoa boller med gojibær og valnøddekerner
3.174
Visninger
31
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Diana Wi

DU SKAL BRUGE
100 g quinoa
2 dl vand til kogning af quinoa
5,5 dl (550 ml) koldt vand til selve dejen
25 g frisk gær
1 spsk hav- eller Maldon salt
1 spsk flydende honning eller Agave sirup
75 g gojibær
50 g friske valnødder (de må ikke smage harsk)
100 g fuldkornsmel
550 g hvedemel
1 spsk øko rapsolie


SÅDAN GØR DU
Dag 1: Skyl quinoa og kom den i en gryde sammen med 2 dl vand. Kog guinoa under låg ved svag varme i ca. 12 min. Tag gryden af varmen og lad quinoa trække under låg i ca.10 min. Afkøl quinoa og lad det stå, mens du laver dejen.
Hæld koldt vand i en skål og opløs gæren heri. Tilsæt gojibær og de grofthakkede valnødder og ælt først fuldkornsmel og dernæst hvedemel i dejen. Rør til dejen er klistret, stadig lidt våd og har konsistens som en meget tyk grød. Hæld olien i dejen og rør lidt rundt så dejen slipper skålen. Stil dejen tildækket i køleskabet til næste dag.
Dag 2: Tag dejen ud af køleskabet. Dyp en stor spiseske i lidt koldt vand og form dejen ved hjælp af skeen til boller. Læg bollerne på en bageplade med bagepapir og lad dem stå tildækket et lunt sted i ca. 30 min. Bag bollerne ved 200 grader (ikke varmluft) i ca 20 min.

Tips: Hvis du ønsker mere blanke boller kan du pensle dem med æg lige inden de skal i ovnen. Jeg kan bedst lide dem, når de er rustikke.
SERVERING
Server gerne med min blommemarmelade med lime og vanilje-det skaber en hyggelig stemning med friskbagte bolle og duften af frisk vanilje fra marmeladen :-)
SPARERÅD
Kan med fordel fryses.
Quinoa boller med gojibær og valnøddekerner - 10694-quinoa_boller1.jpg

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Quinoa boller med gojibær og valnøddekerner opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Quinoa boller med gojibær og valnøddekerner med billede fra Maduniverset.dk i kategorien opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Quinoa boller med gojibær og valnøddekerner, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Krydder frikadeller     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Nemme pølsehorn     Glace til kage     Helstegt grillet oksefilet     Kogning af majs     Tunmousse      Absolut bedste BBQ marinade     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Grillet vildt dyrekølle     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Marinade til kyllingfilet     Honningmarinade     Helstegt Oksestriploin     Røræg i ovn     Omelet m. skinke og ost     Gammeldags Agurksalat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]