opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Quinoa boller med gojibær og valnøddekerner

Quinoa boller med gojibær og valnøddekerner

Quinoa boller med gojibær og valnøddekerner
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(29)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Quinoa boller med gojibær og valnøddekerner
5.293
Visninger
53
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
100 g quinoa
2 dl vand til kogning af quinoa
5,5 dl (550 ml) koldt vand til selve dejen
25 g frisk gær
1 spsk hav- eller Maldon salt
1 spsk flydende honning eller Agave sirup
75 g gojibær
50 g friske valnødder (de må ikke smage harsk)
100 g fuldkornsmel
550 g hvedemel
1 spsk øko rapsolie


SÅDAN GØR DU
Dag 1: Skyl quinoa og kom den i en gryde sammen med 2 dl vand. Kog guinoa under låg ved svag varme i ca. 12 min. Tag gryden af varmen og lad quinoa trække under låg i ca.10 min. Afkøl quinoa og lad det stå, mens du laver dejen.
Hæld koldt vand i en skål og opløs gæren heri. Tilsæt gojibær og de grofthakkede valnødder og ælt først fuldkornsmel og dernæst hvedemel i dejen. Rør til dejen er klistret, stadig lidt våd og har konsistens som en meget tyk grød. Hæld olien i dejen og rør lidt rundt så dejen slipper skålen. Stil dejen tildækket i køleskabet til næste dag.
Dag 2: Tag dejen ud af køleskabet. Dyp en stor spiseske i lidt koldt vand og form dejen ved hjælp af skeen til boller. Læg bollerne på en bageplade med bagepapir og lad dem stå tildækket et lunt sted i ca. 30 min. Bag bollerne ved 200 grader (ikke varmluft) i ca 20 min.

Tips: Hvis du ønsker mere blanke boller kan du pensle dem med æg lige inden de skal i ovnen. Jeg kan bedst lide dem, når de er rustikke.
SERVERING
Server gerne med min blommemarmelade med lime og vanilje-det skaber en hyggelig stemning med friskbagte bolle og duften af frisk vanilje fra marmeladen :-)
SPARERÅD
Kan med fordel fryses.
Quinoa boller med gojibær og valnøddekerner - 10694-quinoa_boller1.jpg
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Quinoa boller med gojibær og valnøddekerner med billede fra Maduniverset.dk i kategorien opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Quinoa boller med gojibær og valnøddekerner, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Halloween er oprindeligt en gammel keltisk tradition som markerer afslutningen på sommeren, halloween finder sted hvert år den 31 okt. Kelterne brugte halloween til at takke for høsten ved at ofre mad til guderne, alt maden som skulle ofres blev indsamlet ved at folk gik fra dør til dør og bad om mad til guderne. Alt det mad man havde samlet ind blev om aften brændt på et stort bål altså ofret til guderne. Bålet holdte også onde ånder (eks. Hekse, genfærd) væk som ifølge folketroen var ude på denne aften. Så bliv allerede nu klar til Halloween
Se opskrifter her
hvid streg
I dag er det brunsvigerens Dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Fersken suppe (den er genial)     Kvædemarmelade     Klamme fingre     Brownie med saltkaramel midte     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Rødvins glace/sauce     Trylledej (ikke spiseligt)     Hjemmelavet modellervoks     Frisk pasta med laks og flødesovs     Spagetti carbonara     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Nemme pølsehorn     Raclette med det hele     Halloween kage kirkegård     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Mælkesnitter     Porrer i fad med oksekød     Kanelsnegle kagemand     Fondue     Mornay sauce     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]