opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Halloween kage kirkegård

Halloween kage kirkegård

Halloween kage kirkegård
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(36)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Halloween kage kirkegård
18.582
Visninger
251
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]
Fantastisk kage, der er nem at lave, ser uhyggelig ud og som er god til mange, når man holder halloweenfest.

var dagens opskrift Halloween kage kirkegård var dagens opskrift den 01.10.2019

du kan fryse denne ret Du kan fryse denne ret


DU SKAL BRUGE
Kage:
200g mørk chokolade
- 5 dl sukker
- 5 dl mel
- 6 æg
- 3 dl. cremefraiche
- 300 g smeltet smør
Glasur:
200g Chokolade, (min. 55% max. 75%)
100g smør
2 pasteuriserede æg
350g Flormelis

Pynt:
1 pk Bastognekiks/
1½ dåse vaffelrør
100g Chokolade el.flormelis med sort farve til
skrift.
blend kagekant til kagesnulder, som skal bruges til jord.
2 cm kagekant til at skære kister af.
Udover det skal man købe små kranier, arme og ben, spøgelser, edderkopper mm. til pynt. Man kan også selv lave kranier og ben og arme i marcipan, som her på billedet.


SÅDAN GØR DU
Kage:
Smelt chokolade og smør ved meget lav varme i en gryde eller forsigtigt i mikroovn.
- beklæd bradepanden med bagepapir og smør det
- Pisk æg og sukker luftigt i 2 min. pisk den let afkølede smør og chokolademasse i og dernæst creme fraichen. Pisk til sidst melet i ved laveste hastighed. Hæld dejen i bradepanden
- Sæt kagen i en 170 grader varm ovn i midten og bag den ved ca. 35 min, men tjek evt. undervejs med en kniv eller strikkepind, og hold øje med kagen.

Afkøl Kagen til den er HELT kold/afkølet. Gerne til næste dag.

Pynt forberedelse inden glasur: Smelt chokolade eller lav en sort glasur og skriv R.I.P på bastognekiks samt lav kryds og kors tegn.

Glasur:
smelt smør og chokolade over vandbad i en gryde eller forsigtigt i mikroovn. Afkøl det.
Pisk æg og flormelis hvidt og luftigt i et par min. Pisk herefter chokolade/smørmassen i og pisk igen et par min.

Skær 1 cm kant af kagen hele vejen rundt og 2 cm i den ene ende. Dette skal bruges til pynt.

Smør glasur på hele kagen også på kanterne. Skær vaffelrørene over på midten og pres dem ind i kanten hele vejen rundt på kagen som et hegn. Skær 2 paralle snit på 3 cm med ½ cms mellemrum, de steder du vil presse bastognekiks (bagsiden ud af) ned som gravsteder. Pres kiksene ned i snittene og hæld lidt blendet kagesnulder ned foran hvert gravsted med en spiseske. Skær kister af den bredste kanst, der var skåret af og lav kors på med den smeltede chokolade. Pynt med kranier, spøgelser, edderkopper mm.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Halloween kage kirkegård med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Halloween kage kirkegård, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Græsk-Yoghurt brød     Mornay sauce     Bedstefarkage     Bagte kartofler med fyld - vegetar     Gammeldags Pandekager     Madpandekager med squash     Morgenbirkes - fryseegnede     Rygeostsalat     Æggekage     Blommetrifli     Rundstykker og horn     Pastaret i fad     Hjemmelavet rødkål     Mormors Stegte sild i eddike     tigerrejer i en mariade af olie, hvidløg, pesto og chili     Rødvinsmarineret svinefilét m. rødvinssauce     Tun musse     Farserede porre med champignonsovs     Grov go'e boller     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]