Kom Soy4you i en skål, hæld vand over og lad det trække 5 min. Hæld det overskydende vand fra så det er godt drænet. Rør det sammen med karry, finthakket løg, havregryn, mel og æg. Lad det hvile 15 min. krydr med salt og peber og form farsen til små kødboller på størrelse med store blommer.Kom dem forsigtigt i en gryde med kogende vand og lad dem simre 5 min.
Rist karry i et par skefulde af den faste kokosmælk et kort øjeblik. Skær æblerne i tern og kom dem på panden og rist 2-3 min. Tilsæt resten af kokosmælken, rosiner og mandler og lad det hele simre i 5 min.
Smag til med salt og peber, hæld saucen over bollerne og drys med koriander eller mynte.
TIPS
Hvis dine sojaboller føles for løse da tilsæt mere mel inden du kommer demi kogende vand. Bollerne må ikke formes for store, så kan de falde fra hinanden.
Servér med ris og evt. lunt naanbrød.