opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Boller i kokos og karry

Boller i kokos og karry

Boller i kokos og karry
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(10)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Boller i kokos og karry
3.995
Visninger
48
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



En kødfri og mere eksotisk version af en dansk klassiker.

DU SKAL BRUGE
Farsen:
125 g Soy4you (lys eller mørk)
5 dl vand
2 tsk. karry
1 finthakket skalotteløg
1 dl havregryn
3 spsk. mel  
2 æg
1 ½ tsk. salt og lidt peber

Saucen: 2 spsk. karry
2 dåser kokosmælk (2x400 ml)
3 æbler 
1 dl rosiner  
50 g grofthakkede mandler  
frisk koriander eller mynte


SÅDAN GØR DU
Kom Soy4you i en skål, hæld vand over og lad det trække 5 min. Hæld det overskydende vand fra så det er godt drænet. Rør det sammen med karry, finthakket løg, havregryn, mel og æg. Lad det hvile 15 min. krydr med salt og peber og form farsen til små kødboller på størrelse med store blommer. Kom dem forsigtigt i en gryde med kogende vand og lad dem simre 5 min.

Rist karry i et par skefulde af den faste kokosmælk et kort øjeblik. Skær æblerne i tern og kom dem på panden og rist 2-3 min. Tilsæt resten af kokosmælken, rosiner og mandler og lad det hele simre i 5 min.

Smag til med salt og peber, hæld saucen over bollerne og drys med koriander eller mynte.


TIPS
Hvis dine sojaboller føles for løse da tilsæt mere mel inden du kommer dem i kogende vand. Bollerne må ikke formes for store, så kan de falde fra hinanden.
SERVERING
Servér med ris og evt. lunt naanbrød.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Boller i kokos og karry med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Vegetar opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Boller i kokos og karry, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Snobrød     Ægte indianer-røv     Ørred på grill     Grillede små kartofler med bacon på spyd     Fondue     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Frikadeller med havregryn     Mors gulerodssalat med rosiner     Indbagte rejer     Rebildsalat     Ovnsstegt laks i folie     Raclette med det hele     Kold avocadosuppe med fløde     Victoria-kage med fyld     Banankage -uden fedt     Flødestuvet spinat     Helstegt grillet oksefilet     Sellerifrikadeller de bedste.     Boller med olie     Farmors æbleskiver     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]